Alla 21 spelarna längtar redan till tisdagens träning

Ikväll var det omstart av försäsongsträningen och nu börjar det märkas att allvaret närmar sig. Vi fick bland annat se en målvakt som nästan sänkte sig en minut på cooper-testet, två nyförvärv (en från Oskarshamn och en från Västervik) som var överlägsna i spänst, en urstark stockholmare som förmodligen hade kunnat göra 400 armhävningar om ingen hade stoppat honom, fyra "egna" killar och en Oskarshamnare i topp av tre kilometer löpning, en förvirrad sportansvarig som hade glömt alla sina papper hemma i skrivaren och en västgötsk tränare som bara gick omkring och myste och tyckte att allt såg helt underbart bra ut.

Fram till ispremiären väntar minst fyra hårda konditionspass per vecka. En liten fågel viskade om att morgondagen kommer att bjuda de 21 spelarna på en dryg timme, fylld av överraskningar, i en mördande jobbig backe strax utanför stan. Med eller utan kollega på ryggen återstår att se...


Kommentarer
Postat av: Thomas

För er som är nyfikna på vem A Lundgren från Virserum är kan ni gå in på www.youtube.com och söka på Lundgrens hockeyskola. Där visar ha lite av sin knep :)

2010-08-03 @ 12:09:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0