Robin Ekström går på vatten, shalalalalaaaa...

3-1 mot Limhamn och en av säsongens bästa insatser. Både på isen och vid sidan av den. Den nya klacken, VH-Ultras, entré i Vimmerby ishall var en succé. Jag vet att det betyder skitmycket för grabbarna i laget. Bra jobbat!

Bra jobbat också av spelarna. Man mötte ett högt forecheckande Limhamn, som dock inte orkade bibehålla sin kraftödande hockey i 60 minuter. Bakom segersiffrorna döljer sig en klockren insats fylld av frenesi, pucktempo, fin skridskoåkning och härlig inställning. Vimmerbys seger var aldrig någonsin i närheten av att vara hotad - trots att Limhamn visade sig var en riktigt trevlig bekantskap.

Hattrick av Robin Ekström och det var sannerligen vid väl valda tillfällen han slog till. Direkt i inledningen, precis i slutet av första perioden och sedan en halvminut in i den tredje. Tycker nog att skyttekungen i division II gjorde sin bästa match för VH - inte bara för de tre målen utan minst lika mycket för att han idag också tog ett defensivt ansvar. Självklart ska en stor del av framgången också tillskrivas kedjekompisarna Hedblad och Georgsson. Vilken energi hos dem i dag.

Men som sagt, en riktigt bra match av alla formationerna. Synd att duktige keepern Dennis Hedström inte fick hålla nollan. Passningsvirtuosen Stefan Sterner fick kliva av i första perioden med ryggvärk.

Petrus Olivestam måste vara fullständigt hopplös att möta. Killen slutar ju aldrig... Skulle bli vanisnnig som motståndare. Men oj vad nyttig han är för oss.

Julfest för a-laget i kväll. Det lär nog vara ganska glada miner i Folkets Park. Därefter julledigt i en vecka innan träningen drar igång igen den 27 december.


Kommentarer
Postat av: Ultras

FÖRSTA LINAN GÅR PÅ VATTEN, SHALALALALALALAAAA!

Riktigt härlig vinst!

2010-12-18 @ 18:40:54
Postat av: VH

Man såg verkligen att grabbarna gillade det, när var det sånt liv i hallen senast? KOM IGEN ULTRAS!!

2010-12-18 @ 19:21:02
Postat av: Peter

Mycket mycket underbart med VH Ultras, skillnad på stämmning och det lilla kan höja hockeytempen i tigerkulan så mycket, så bara att alla ställer sig upp och applåderar laget den sista minuten, visst kanske var en o annan barnförbjuden ramsa, men vad gör det en lördag :)

Hoppas verkligen på en fortsättning på detta gäng och att flera sluter upp till dom..

2010-12-18 @ 20:24:52
Postat av: oskar

Tack VH för en fin och bra höst säsong. Tack för att ni ordnade så att det äntligen blev stämmning i ishallen. Ses efter Jul. God Jul alla. :)

2010-12-19 @ 08:54:14
Postat av: Christer Lindfors, Göteborg

Jag kommer ihåg när jag var lagledare på 80-talet och vi hade en stor och stark supporterskara som följde oss runt om i södra Sverige, då höjde sig alltid killarna ett snäpp och det är en underskattad och ovärderlig hjälp att höja killarnas insats. Med dessa ord vill jag ge mitt stora stöd till VH Ultras. Kommer det att bli kvalmatcher i någon hall nära Göteborg så lovar jag att ställa mig i klacken och hjälpa till med stödet...



God Jul alla vimmerbybor!

2010-12-19 @ 15:45:21
Postat av: Micael

Ja du Christer, härliga minnen. Jag var en av dem som stod i klacken då. Minns mycket väl kvalmatcherna mot både Tranås och Hanhals, drabbningarna med IK 70 och framför allt seriepremiären borta mot Karlskrona efter vårt avancemang. Två fulla bussar. Det var tider det - och dit ska vi igen...

2010-12-19 @ 16:45:22
Postat av: Heja ultras

Hoppas klacken håller igång efter jul oxå, Den BEHÖVS verkligen.

2010-12-19 @ 20:08:13
Postat av: Christer Lindfors, Göteborg

Ja Micael det var tider det! Visst var det väl kul!

2010-12-19 @ 22:50:27
Postat av: Vh ultras

Vi kommer köra på va så säkra. Vi kommer dock att bli kort om folk till februari, så är ni sugna på att skrika er hesa är ni mer än välkommna att fylla i med era röster. Ingen är oduglig alla kan. VH tack för denna helt otroliga match med de spelet är ni oslagbara.

2010-12-19 @ 23:58:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0