Stolt in, Bergström ut och Suursoo till Mörrum

VH-Ultras fortsätter att göra avtryck. Nu har de engagerat sig på allvar i insamlandet av pengar till "Fansens Stjärnspelare" och enligt dem själva ska inte en enda Vimmerbybo ”komma undan”. Så om du under de närmaste dagarna besöks av små sockersöta pojkar som viftar med en blankett som de vill att du ska skriva under, ja då vet du vad det är.

Julstök och jobbstök har dragit ner bloggfrekvensen de senaste dagarna. Får försöka göra nåt åt det.

Nu, när han ändå har gjort klart med en annan klubb, kan jag väl ändå bekräfta ryktena. Ja, vi har fört diskussioner med estländaren Toivo Suursoo (i fjol i IK Oskarshamn) en tid. Efter moget övervägande valde vi dock att tacka nej till hans tjänster den här säsongen. Toivo ville verkligen slå sig ner i Sverige och tre dagar efter att vi sa nej, gjorde han klart med Mörrum. Vi önskar den sympatiske estländaren stort lycka till i söderettan.

Nästa chans till meningslöst våld: Annandagsderby i bandy mellan AIK och Djurgården på Spånga IP, kl 13.15. Missa inte den möjligheten! Suck…

Otack är hockeytränarens lön. I söndags vann Värnamo med 5-0 över Boro. Precis efter matchens slut fick VGIK:s tränare, Bengt Gustavsson, kicken.
– Ja, jag fick sparken. Jag vet att vi har ett bra lag men skadorna har ställt till det. Hade vi bara fått lugn och ro hade det kunnat bli bra. Det visade vi i kväll, sa Bengan till värnamo.nu efter Boro-matchen.

Göran Wassbjer i Osby var nummer ett och Bengt Gustavsson i Värnamo nummer två. Vem är näste tränare till rakning i vår serie?

I fjol spelade han i Kallinge men i höstas kom parterna inte överens om en fortsättning. Sedan dess har Vesa Junkkonen bland annat tränat med Tyringe, men nu tyder det mesta på att han ändå kommer att hamna i Kallinge till slut. Den 26-årige finske backen gör i så fall sin fjärde säsong i Blekingeklubben.

Apropå Kallinge. Lördag den 22 januari möter vi serieledarna i hemmahallen. Och för all publik är det fri entré, då en stor del av Vimmerbys företag har anammat deltagande i "enkronasmatchen". Vi stämde av uppslutningen i eftermiddags och då visade det sig att närmare 80 företag redan är klara. Härligt. Men det är en månad kvar och vi siktar på det dubbla antalet. Och så 1500 pers i hallen...;-)

Nytt i truppen är att ”höstkontraktet” med Robin Bergström inte förlängs. Glädjande däremot att Robin Stolt vänder hemåt efter studier i Norrköping och nu kommer att utmana om en av forwardsplatserna. Robin börjar träna med laget nu på måndag, 27 december.


Kommentarer
Postat av: Olle Lindström

Forwards i all ära, men är det inte främst ett par stabila backar som behövs i VH?

2010-12-24 @ 14:13:46
Postat av: Rickard

Jag har väl svårt att förstå varför det ena skulle utesluta det andra. Det är viktigt att vara fullt manskap för att få bra träningar. Jag tror nog att det jobbas för fullt med backar också. Det sa dom ju i tidningen.

2010-12-25 @ 10:49:13
Postat av: Joel

Olle: Att ersätta en forward utifrån (Bergström) med en egen produkt (Stolt) är en så kallad no-brainer, när det är en fjärdelineplats det främst konkurreras om.

Suursoo är numera back och det var back han skulle spela i VH.

2010-12-25 @ 20:11:46
Postat av: Larsson

Brandon Butyniec till VH, Finns det nån sanning i det??

2010-12-28 @ 17:30:47
Postat av: Micael

Nej, det gör det inte. Den allra första gången jag överhuvudtaget hörde talas om hans namn var för ett par månader sedan, då jag fick samma fråga som du ställer nu. Har faktiskt inte en aning om vart det här ryktet kommer ifrån. Förmodligen från någon agent som vill fronta hans namn.

2010-12-28 @ 20:50:54
Postat av: Anonym

Ryktena går att Sterner inte kommer tillbaka??

2010-12-29 @ 21:42:03
Postat av: J.R

Gott nytt år alla VH-anhängare.

Hoppas på en lika trevlig vårsäsong.



Händer det nåt på spelarfronten Micael?

2010-12-30 @ 19:53:50
Postat av: VH

Den största frågan... Vad är det för rykten om Sterner som går?

Kommer han inte tillbaka mer?

Sant/Falskt?

2010-12-31 @ 11:22:19
Postat av: Göran

Brandon Bochenski? Ja, tack, han skulle kunna hänga några kassar i tvåan;)

2010-12-31 @ 11:32:44
Postat av: Christer Lindfors, Göteborg

Micke vakna, vi vill ha lite nytt att läsa, för något händer det väl runt hockeyn i Vimmerby?

2011-01-01 @ 08:54:49
Postat av: Johan

Kan få några nordamerikanska defenseman?

2011-01-05 @ 17:40:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0