Vimmerbys flickor gråter...

Tuff match borta Helsingborg i kväll. HHC slog ju Kallinge senast och hjälpte oss till serieledning. Samma vänlighet lär vi väl inte kunna räkna med i kväll.

Vimmerbys mest eftertraktade ungkarlsansikte fick sig en liten ommöblering på träningen i måndags. Alexander ”Huddinge” Andersson åkte på en smäll på läppen och går nu med sytråd från Västerviks sjukhus i fejset. Och stans flickor gråter…

För första gången den här säsongen kan vi i kväll ställa upp med skadefritt lag. Men vi ska inte klaga…

För skadeviruset i Tyringe verkar nu ha spridit sig även till Blekinge. I Kallinges match mot Helsingborg i söndags saknades sju spelare och ytterligare två fick kliva av under matchen. Juluppehållet kommer lägligt för det otursförföljda topplaget.

”Det var en jävla fart i dag. Helvete vad det gick undan”. VH-tränaren Anders Spaak var minst sagt nöjd med vad han såg på träningen i går kväll.

Kvällens match följer du via everysports liverapportering här.

Flaggor är under tillverkning, ett 50-tal ramsor håller på att övas in och trumskinnet smörjs upp. På lördag, i hemmamatchen mot topplaget Limhamn, gör VH:s nybildade klack premiär. Hittills är det ett stadigt ökande antal tjejer och killar i åldern 15-30 år, som har visat intresse. Initiativtagarna ser dock fram emot att ALLA (även om du knappt ens vågar viska ordet "VH" i hallen) joinar och står med i klacken. De kommer garanterat få fart på dig. Alla samlas högst upp och in mot mitten på första ståplats på lördag! Och för er som har åldern inne, så öppnar Harrys portarna redan klockan 12.00 för uppvärmning!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0