Boros jättetalang till Modo

Den gångna säsongen var Boro VHC:s 17-årige jättetalang, Adam Johansson, en av lagets klart bästa backar. Nu är han förlorad för klubben. Modos J20-lag i SuperElit blev idag klar som nästa klubbadress. Boros backsida ser inte bra ut för tillfället.

Lite mer frågetecken kring Landsbro-klubben: I våras sparkades Skara IK:s tränare Urban Prytz från klubben - för andra gången i karriären...?!?!?! Nu har det i snart två månader ryktats om att Prytz är "i stort sett klar som ny tränare för Boro". Men det händer inget! Undrar var det segar? Har Prytz fått kalla fötter eller är det Boro som tvekar. Om det inte händer något på tränarfronten snart, riskerar laget att hamna i ett urtrist Moment 22. Spelare väntar med att skriva på tills tränarfrågan är löst och tilltänkt tränare avvaktar tills han får se vilket lag han har att förfoga över.

Vi håller verkligen tummarna för att allt löser sig för Boro snart.


Kommentarer
Postat av: Tack.

Tack, vilket lyft det är med bloggen på VH s sida. Det ökar intresset för hockey och VH i synnerhet

2010-07-10 @ 10:38:01
Postat av: Larry

Kla´rt bästa backar håller jag inte med om, hade tagit Tulle, Albinsson, Kolplakov, Autio och Henke Gustafsson före sju dagar i veckan. Att han kommer bli bli bättre än dessa tror jag på, men han var inte det förra året. Hade förmodligen inte fått någon is om inte Albinsson brytit båtbenet

2010-07-10 @ 14:20:20
Postat av: kille

Har ett önskemål om att lägga ut träningsmatcherna på hemsidan?

2010-07-11 @ 09:22:07
Postat av: Micael

Träningsmatcherna är inte helt hundra spikade än. De läggs ut på hemsidan så snart datum är fastslagna.

Som det ser ut nu, kommer det att bli totalt sex träningsmatcher mot Motala (hemma och borta), Grästorp, Skara, Vänersborg och Kallinge.

2010-07-11 @ 09:34:59
Postat av: Sven O Svensson

Prytz egna ord till tidningarna att han fått sparken?,båda kunnde avsluta.När jag pratat med folk i SIK så har de bara sagt att efter 6 år med samma (duktiga) tränare så vill de ha en ny röst i laget.

2010-07-11 @ 12:41:34
Postat av: Micael

Sven O Svensson:

Ja, det är Pryts egna ord. Den 23 april stod följande att läsa i SkLT:



--------------------



– Jag är besviken och irriterad. Under mina 28 år som ishockeytränare har jag fått sparken två gånger. Båda gångerna från Skara IK, säger Prytz till SkLT.

Prytz trodde, fram till i torsdags, att det skulle bli en fortsättning i klubben.

– Jag hade inte fått några andra indikationer. Till och med när jag har ställt raka frågor till sportgruppen om de letar ny tränare har svaret varit nej, säger han till samma tidning.

2010-07-11 @ 17:10:01
Postat av: steppen

Nu har det vart lugnt ett tag. Det skulle ju hända nått efter helgen? Blev det inget med den där forwarden? Det kommer behövas förstärkas lite vilka ifall vi ska kunna gå upp. Men det ser intressant ut?

2010-07-13 @ 17:20:11
Postat av: J.R

Rundberg! några dagar sen du skrev, blir det inget med forwarden? Hur många backar ska ni ha in förutom de som redan är klara?

2010-07-14 @ 23:03:31
Postat av: Micael

J.R:

Maginfluensa, värmeslag, dåligt humör, semesterdagar i stugan utan mobiltäckning, åska, hagel och drivis. Jag kan räkna upp massor med anledningar till att bloggen har vilat några dagar nu. Men nu ska den vara igång igen...



Ang forwarden så håller vi på att förhandla. Ingenting är klart än - vare sig åt ena eller andra hållet, men det verkar som att både han och vi hoppas och tror på en lösning, även om vi ligger en bit från varandra just för tillfället. Det har dragit ut lite på tiden men ambitionen är att komma till ett avslut innan helgen - vare sig det blir ett ja eller ett nej.



Vad gäller backsidan, så har vi inte helt bestämt oss. Det kan bli noll, det kan bli en eller det kan bli två ytterligare. Lite beronde på hur övriga truppen fylls på (vilka övriga spelartyper vi får in) samt våra egna juniorers ambitioner.

Sedan finns det ju också transferfönster som hägrar en bit in i säsongen. Och då kan det vara bra att inte stå med en full trupp...

2010-07-15 @ 00:09:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0