Små saker kan vara stora för andra...

I dag och i går var två blivande Vimmerbybor och kollade på lägenhet i sin nya stad. De båda högklassiga försvararna Alexander Andersson, Huddinge, och Anton Karlsson, Troja, kommer (som det verkar) att bo i samma kvarter och få Pelle Ovedal som hyresvärd. Ett lägenhetsval kan tyckas smått i det stora hela, men för två 20-åringar som flyttar från familj, vänner och föräldrar och flyttar till en helt ny stad för att spela hockey, är det ett stort steg i livet. Anton och Alex kan dock räkna med att bli riktigt välkomnade och stöttade i sin nya hemstad och vi hoppas att få glädjas åt de båda talangernas hockeykonster under många säsonger.

I övrigt kan jag bara säga att badplatsen vid sommarstugan har lockat betydligt mer de senaste dagarna än att sitta framför datorn och blogga. Skönt tycker vissa, trist tycker andra. Men nu kommer ju regnet, så då är det dags att skärpa till sig och börja skriva igen.

I dag snackade jag förresten med tränare Spaak. Han är nu hemma igen efter jag-vet-inte-hur-många veckors fiskafänge i Norge. Bland annat diskuterade vi hur fördelningen av kapten och assisterande ska se ut i vinter. Vi har en gemensam idé om det och ska nu snacka med de berörda spelarna.

På spelarfronten intet nytt. Vi håller på att förhandla med ett par killar och vi får se vad som händer.


Kommentarer
Postat av: Steppen

Ge oss några nyheter nu! Spännande med Silly!

2010-07-20 @ 16:10:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0