Stormigt seriemöte i sommarvärmen?

30 grader och helt vindstilla. Då är det en fröjd att få sätta sig i en välkyld bil och åka de tolv milen till Vrigstad för kvällens seriemöte för Region Syd. För vår egen del, kommer nog mötet att förflyta lugnt. Vi har väl egentligen inga invändningar vare sig mot serieindelningen eller det förslag till spelschema som har skickats ut.
Däremot finns det nog de föreningar som kommer att göra sina röster mer hörda än andra. HF Linköping är ett exempel. De har placerats i division II södra A tillsammans med alla lag från västkusten och Västergötland. Inte helt till full belåtenhet, vad jag har förstått.

Apropå södra A. I går släppte Nittorp en rejäl bomb, då man offentliggjorde att Mattias Remstam (drygt 300 matcher för HV71 i Elitserien) återvänder hem och avslutar (?) sin karriär med två säsonger i moderföreningen. Dock ansluter han först till säsongen 2011. Kommande säsong återfinns han i Borås.


Kommentarer
Postat av: Mats

Blev ett riktigt sandlåde möte :) HF som har så mkt åsikter behagade inte ens sig dit.



Ser fördelarna i de som beslutades, men det är även nackdelar... Osby borta i playoff 1 vore ingen höjdare.... lång resa, lär vara svårt att fylla hallen för att kompensera upp merkostnaden och troligen en relativt enkel resa mot playoff 2. Än värre för topplagen i er serie...Eftersom botten i Div 2 A inte lär vara speciellt bra.

2010-06-29 @ 23:41:52
URL: http://matstjernstrom.sportsblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0