A-laget nästan lika bra som Team 01

Precis tillbaka efter match med Team 01 borta mot IK Oskarshamn. Husfriden total i kväll, då VH vann med 16-4 och sonen gjorde fyra baljor.

Nästan lika överlägset var a-laget i eftermiddagens bortamatch mot Osby. Seger med 12-1 och tillfällig serieledning till åtminstone i morgon (då Kallinge gästar Nässjö).

Fyra pinnar vardera av Emil Georgsson, Joacim Hedblad, Robin Ekström och Simon Casselstrand. Tredjekedjan med Cassel, Pierre Gustavsson och tvåmålsskytten Linus Nelson ska visst ha varit riktigt bra.

Martin Modigs fick lämna isen i den första perioden efter en tackling som resulterade i att han slog huvudet i sargen. Först befarades en kraftig hjärnskakning, då han var rejält "borta" under några minuter, men det verkar dessbättre inte vara så farligt med honom.

Inte nog med skador i och med detta. Jonthe Nilsson fick ett slagskott i ansiktet och tränare Spaak hade i stort sett redan räknat in nästa skadade back. "Men det är hårt virke i den pöjken", sa Spaak när Jonthe med ihoptejpad kind återvände till spel strax därefter.

Osby-målvakten Jani Palmroos tyckte att det var "Bolibompanivå" på lagets insats, medan tränare Göran Wassbjer beskrev det som "kollektiv härdsmälta". Läs lokaltidningens, Norra Skåne, beska artikel här. Bland annat skriver man:
"Robin Ekström, Emil Georgsson och de övriga fartfantomerna i Vimmerby snurrade friskt och det kändes som att de gjorde mål när de hade lust."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0