Dagen efter, så här två dagar före...

Här hinner det knappt inte ens bli "dagen efter" förrän det är dags att ladda upp inför nästa match - och återigen är det en toppmatch som väntar på hemmais. På onsdag gästas vi nämligen av tabellfemman Helsingborgs HC, vilket innebär att ett av de mest klassiska mötena för vår del väntar. Kan inte räkna så långt så det motsvarar det antal drabbningar vi har haft med HHC genom åren. Och ungefär lika många gånger har det också varit extremt tätt, tufft och grinigt. Vet faktiskt inte varför det alltid är så mellan Vimmerby och Helsingborg?

I går imponerade Helsingborg genom att besegra serieledande Kallinge-Ronneby med 5-4 på hemmaplan efter förlängning. Det var dock nära att HHC fick med sig samtliga tre poäng, då KRIF:s kvittering till 4-4 kom med bara sex sekunder kvar att spela. Brasar och "Burra" svarade för två mål vardera för KRIF.

I slutet av den matchen drog Helsingborgs storstjärna, ryssen Sergei Marchkov (poängledande i HHC på sina 13 pinnar den här säsongen), på sig 5+20 minuter för en mycket tuff crosschecking. Jag har tyvärr inte lyckats få fram om det handlade om Game- eller om Match Panalty - med andra ord om han spelar eller avstängd mot oss på onsdag.

Vår egen Petrus Olivestam åkte på en smäll mot axeln i gårdagens match mot Jonstorp. Först verkade det inte vara så allvarligt, men i morse kunde han knappt få på sig en jacka. Har ännu inte hört något från Petrus om vad de sa på sjukan i dag.


Kommentarer
Postat av: KRIF fan

Ryssen kommer spela mot er.Så det kommer ej bli någon avstängning för honom.

2010-11-01 @ 15:50:40
URL: http://www.krif-hockey.net
Postat av: Micael

Tack KRIF-fan för det beskedet.

2010-11-01 @ 15:53:27
Postat av: #62

Kommer Sergej till spel får förstafemman nåt att bita i. Här snackar vi klass. Viktig match i matchen för er nummer 67. han ska här visa er och mig att han är bättre

2010-11-01 @ 20:27:09
Postat av: Erik

krif kvitterade till 4-4 10 sec kvar :)

2010-11-01 @ 20:55:22
Postat av: Thomas

Sergei är ruggit bra när han får spela sitt spel, men han är också ruggit enkel att ta ur matchen och få på dåligt humör..

2010-11-02 @ 18:25:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0