En påse gott och blandat...

DERBYSKRÄLL Alvesta överraskade rejält och vann lördagseftermiddagens match mot Värnamo. 4-2 slutade Kronobergsderbyt och Värnamo tappade därmed chansen att hänga på i toppen av serien. Självklart var det tränaren Peter Andersson (som nu har snörat på sig skridskorna igen) som ännu en gång avgjorde för sitt lag. Hans 4-2-mål kom med knappa minuten kvar.

TIMEOUT BLEV GOOD BYE I två veckor har VH-backen Anton Karlsson haft time out från hockey. Anton har sagt att han helt har tappat sugen för sporten och att den sociala biten i Vimmerby inte funkade för honom. I går ringde den duktige Troja-spelaren och sa att han nu tyvärr hade bestämt sig för att hoppa av VH-tåget. Nu tänker Anton slänga upp klubborna på vinden och istället börja jobba på en logistikfirma hemma i Ljungby.

BACK IN BUSINESS Hade ikväll ett mycket spännande samtal med en tungt elitseriemeriterad back. Vet ännu inte vad det kan ge, men det känns onekligen som att vi har några nervtrådar som på ett eller annat sätt eventuellt kan slingra ihop sig framöver...

BACK IN BUSINESS 2 Oj, vad roligt det är att se centern Stefan Sterner tillbaka i träning igen. Mannen med de gudabenådade handlederna har nu, på grund av en spricka i vadbenet, varit borta från hockeyn i nästan två månader. Jag säger som Johan Jönsson (en av Sterners två sambor, som även han går skadad): Jag tror inte att vi vet vilket sparkapital vi har i Stefan Sterner. Jönsson har på sin blogg till och med valt att beskriva Sterners återkomst som att VH:s spel nu kommer att tillföras en helt ny dimension. Känn bara ingen press SS! ;-)

MÅLVAKTEN PÅ LÄKTAREN Bara timmar kvar innan det är dags för nedsläpp mellan Vimmerby och Tyringe. Intersport bjuder alla på fri entré och jag hoppas att vi i alla fall kan bli bortåt 800 i hallen i morgon. Minst...! Själv kommer jag att se matchen tillsammans med provtränande målvakten Dennis Hedström. Därefter sätter vi oss och diskuterar hur/om vi ska gå vidare med varandra.

SEGERJUBEL I dag spelade yngsta grabbens lag (Team -01) säsongen första poolspel. Avresa till Åseda vid 08.30 i morse (pigg och förväntansfull) och hemkomst vid 18.30 i kväll (trött och hungrig men väldigt lycklig). Tre matcher och tre segrar - Oskarshamn (7-5), Virserum (13-1) och Åseda (4-3). Och ja, jag vet att det viktiga inte är att vinna, utan att delta. Försök bara att övertyga den åttaårige vinnarskallen i vår familj om det. Men som sagt, jag vet att det inte är viktigt att vinna. Dock är det oerhört skönt för husfriden.

Kommentarer
Postat av: Freddy Krueger

Njöt du och den nye målvakten på läktaren idag? ha ha ha. Dax att öppna upp plånboken på vid gavel för detta duger ju inte.

2010-11-14 @ 18:32:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0