Fri entré, Kallinge förstärker och hockeymördare

KALLINGE FÖRSTÄRKER Snackade lite löst med Linus Bladström (som nyligen sa upp sitt kontrakt med Tranås) i förra veckan. Han berättade då att Sports Management-studierna i Växjö blivit lidande på grund av avståndet mellan hemmet och Tranås. Han sa också att det sannolikt skulle bli hockey inom pendlingsavstånd från Växjö i stället och nu är det klart att han ansluter till Kallinge/Ronnebys redan starka trupp. Linus gör sin första träning i kväll.

FRI ENTRÉ På SÖNDAG Till söndagens toppmatch mot Tyringe hoppas vi kunna fylla hallen. Intersport betalar entrén för alla er (förhoppningsvis minst 1000 personer) som kommer på matchen. Missa inte detta! Och glöm inte att ta med vänner och ovänner, farmor och morfar, älskare och älskarinnor också. Glöm heller inte att gynna Intersport, som gör detta möjligt.

MER OM KALLINGE Apropå Kallinge, som lånade in backen Gustav Ellebo från Mörrum i förra veckan, så ryktas de även vara på jakt efter ytterligare en Tranås-spelare. Nu handlar det om finländaren Atte Valli, som inte har haft någon större lycka i sin nya klubb. I Blekinge är den Ässät-fostrade backen dock välkänd, efter fyra fantastiska säsonger i ettan med både Karlskrona och Olofström.
Om man sedan, med Mikael Fahlanders hjälp, lyckas knyta till sig backikonen (och tillika Fahlanders polare) Thomas Mitell efter jul, som det ryktas om, så kan nog inte ens den mest försiktige KRIF-supporter neka till att laget på papperet ser ganska hyfsat ut…;-)

REVANSCHSUGNA Visst ska vi se fram emot hemmadrabbningen mot Tyringe på söndag, men redan i morgon väntar ytterligare ett topplag - Värnamo på bortaplan. En av våra två förluster under de första elva omgångarna har kommit i just Värnamo. Lita på att det är ett revanschsuget lag i morgon.

HOCKEYMÖRDARE I söndags dömde Richad Idemark från Virserum matchen mellan Nässjö och Åseda (6-2 till hemmalaget). Efter matchen skrev Åsedaspelaren Victor Magnusson följande på sin blogg: "...hockey blir otroligt tråkigt när det är en hockeymördare som åker omkring och tar nyckfulla beslut..."
Hmmm... Hårda ord!


Kommentarer
Postat av: mum

Finns fler hockeymördare i tvåan. Andreas Parastatidis är en annan. Konstigt att man låter han husera fritt år efter år. En stor skandal är vad det är...

2010-11-09 @ 22:26:37
Postat av: lennart

dom som ställer upp o dömmer hockey i tvåan har det nog inte lätt mot dessa enögda åskådare,de flesta har väl aldrig , varit nära en klubba eller stått på skridskor. Därimot tycker jag att de flesta , med få undantag åker ururselt skridskor. Tranås B.Johansson , var ett lysande undantag o dessutom en mycket duktig hockeydomare. han var gift med min kusin, så börje känner jag väl till.

2010-11-09 @ 23:16:04
Postat av: Kruse

Jaha, Kallinge förstärker...vi borde göra desamma: behövs åtminstone en eller två stabila backar samt ett par vassa forwards till för att snacket om avancemang till ettan i år ska kunnas ta på allvar. Vi kan inte bara ha en kedja som producerar (vet att det finns ett par skador, men, men...)

2010-11-10 @ 11:27:03
Postat av: Jojje

Kruse, du skriver: "...snacket om avancemang till ettan i år..." Jag vet inte vem som har sagt att VH ska gå upp i ettan redan denna säsong? Från klubbens sida har man väl varit väldigt tydliga med att det här är en satsning över längre tid och att man ska kunna ta steget efter nästa säsong. Dina egna förhoppningar kanske?

2010-11-10 @ 12:19:25
Postat av: ..

Håller med dig Jojje!!

2010-11-11 @ 21:46:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0