Anton i Katthult...

Det har sina fördelar att pyssla med det här. I går hade jag nöjet att få luncha med våra ytterst sympatiska norrländska vänner, Johan Jönsson och Stefan Sterner. Och maten på Brygghuset var, som vanligt, alldeles förträfflig. Två timmar blev vi sittande och hann med att avhandla allt från sprickor i benet till offensiva backar.

I dag var det dags igen. På schemat stod guidning av Vimmerby med omnejd tillsammans med vår provtränande finske back, Anton Björninen. Jag vet inte om det bara var för att vara snäll mot mig, men han sa åtminstone att han uppskattade det mycket. Störst, med finska ögon, var utan tvekan Katthult, sockerdricksträdet och att Frödinges tårtor tillverkas i kommunen.

Värnamo i kväll då? Inte lätt alls. De förlorade ju det jämna derbyt mot bottentippade Alvesta i helgen. Men om man får tro Alvestas tränare, Peter Andersson, kan det vara så att de har mörkat formen rejält under försäsongen och är bättre än vad många av oss har trott. Vad beträffar Värnamo så har de absolut kapacitet för att hänga med i toppen.

Matchen följer du på Everysports liverapportering, genom att klicka här. Nedsläpp kl 19.00.

Flera spännande matcher i övrigt i kväll. Självklart riktas de flesta blickarna mot Tyrs Hov i Tyringe, där hemmalaget tar emot Kallinge-Ronneby. Vilket tungviktsmöte och prestigematch redan i andra omgången!
Ska också bli intressant att se om Helsingborg repar mod efter den lite oväntat svaga insatsen mot Boro (förlust 7-4) i premiören.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0