Förlust mot bättre motstånd

Vi är många som har varnat för dem och i kväll visade Värnamo att de definitivt blir ett lag att räkna med. Även om våra grabbar inte var i närheten av den nivå som de visade i hemmamatchen mot Tyringe, så är det bara löjligt att säga nåt annat än att vi förlorade mot ett bättre lag. Kommentarer som att "det var vi som gjorde dem bra" etc, betackar jag mig för. I dag vann Värnamo rättvist - that´s it!

4-1 är visserligen inte siffror som speglar matchen. Återigen vann vi skotten, men om man bara gör mål på vart 40:e skott, säger det sig självt att det är en fullständig omöjlighet att vinna. Sedan spelar det ingen roll hur många frilägen, ribbskott etc man vaskar fram - det är in i nätet de ska. Samtidigt kanske ett mål på vart 40:e skott är normal utdelning när herr Spångberg i Värnamos mål spelar som han gjorde i dag. Imponerande!

Det är svårt att dra några slutsaster efter två omgångar. Men vad man definitivt kan konstatera är att den här serien kommer att bli ett rejält getingbo. Efter kvällens omgång skiljer det exempelvis bara en poäng mellan serieledande Boro (fyra poäng) och tian Alvesta (tre pinnar). Lag som vann i den första omgången åkte på storstryk i den andra. Det är bara att hoppas på att varannan-match-trenden håller i sig till på söndag. Då väntar Osby i hemmahallen...

Tyringe slog Kallinge med 6-2 i kväll och Helsingborg krossade Alvesta med 8-1. Drakarna börjar spruta eld!
Övriga resultat: Jonstorp-Boro 5-4 efter förlängning, Osby-Åseda 3-2 och Limhamn-Nässjö 1-2 efter straffar (duktige Christian Gresell och målis Christian Skoog matchvinnare i straffläggningen).

Referat från kvällens match hittar du på www.vimmerbyhockey.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0