Lördagsblandning...

10 stygn i pannan/vid ögonbrynet och hjärnskakning. Det blev resultatet av den tackling som Boros Martin Löfgren åkte på av VH-backen Alexander Andersson i onsdagens match.
Domaren bedömde tacklingen som en checking to the head och den utförliga redogörelsen i anmälan om bestraffning från domaren lyder:
"Spelet är utanför Vimmerbys ytterzon. Boro Vetlandas spelare Martin Löfgren får som ej puckförande spelare en våldsam tackling mot huvudet. Spelaren slungas in i sargen. Följden av tacklingen är att spelaren har en förmodad huvudskada och ambulans tillkallades."
Alexander ska nu ge sin version av händelsen innan Region Syd tar beslut om eventuell förlängd avstängning.

Nu på förmiddagen bär det av till Virserum för säsongens första träningsmatch. För grabbens Team -01 alltså. Kvart över sex slog han upp sina ljusblå i morse och väckte mig bara för att förvissa sig om att jag verkligen kommer att stå upp och applådera efter matchen om de vinner.

Mer trevligheter i kväll, då tränare Anders Spaak med hustru kommer på middag. En rejäl hösträtt står på menyn. Tur att a-laget har match i morgon. Har en känsla av att det hade kunnat bli väldigt sent annars.

Ringde förresten till Boros sportchef Leif Karlsson i går bara för att kolla hur det var med Martin Löfgren. Han berättade då att det också verkade som att de fick den backen Juha Autio skadad i hans duell med en VH-spelare i slutet av matchen. Vi hoppas sjävlklart på ett snart tillfrisknande för båda.

Kommentarer
Postat av: KRIFFE

Så är det med hockey. Det är tuff grinigt.Nu är det inte så att jag försvarar check-head. vi har själva en som som åkte på en hjärnskakning.Men sådant får man som lag får räkna med under säsongerna. Folk skadas och kommer tillbaka.Vissa har mer otur än andra. Men hur länge dom än är borta så betyder dom precis lika mycket som alla andra i laget.

2010-10-30 @ 13:11:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0