Några reflektioner...

I kväll gjorde Västerviks nye amerikan, Chris Davis, premiär för klubben. Och han gjorde det riktigt bra. Nu förlorade visserligen VIK bortamötet mot Kristianstad med 13-4, men Davis svarade för ett mål och en målgivande passning. Känns som att ECHL-spelaren från Wheeling Nailers kan vara ett riktigt bra nyförvärv.

Vår tränares, Anders Spaak, senaste klubb - Grästorps IK - fortsätter att övertyga som nykomlingar i division I. Efter kvällens 4-1-seger hemma mot Munkfors ligger laget på fjärde plats i division 1 E. Grästorp har tagit imponerande tolv poäng på sju matcher.

Pantern slog Halmstad med 4-3 i kväll i söderettan. Pantern-målisen Calle Brattenberger (ex Vimmerby) sägs ha varit riktigt bra. Bratten var för övrigt en av de målvakter som vi förde diskussioner med inför den här säsongen.

Jag måste också, för första gången någonsin, skriva om innebandy i bloggen. Missa inte att gå och kolla på Vimmerby IBK under säsongen (om deras matcher inte krockar med våra förstås). Det unga laget har överraskat rejält, genom att inleda division II-serien med två raka segrar. Är talangerna redan nu redo att bära klubben till en ny storhetstid?

Jakob Karlsson, VH-fostrad hockeyspelare och tillika frilanskollega på lokalblaskan, har rivstartat säsongen i Olofström i division 1 F. Sex poäng (3+3) på sju matcher imponerar. Comeback i VH nästa säsong, Jakob?

På söndag ska vi ta emot Osby hemma. Mot Värnamo senast hade våra killar enorma problem med Martin Spångberg i hemmalagets mål. Men det är nog lika bra att vänja sig vid bra målvakter i den här serien. I Osbys kasse väntar nämligen seriens förmodligen bästa keeper - Jani Palmroos.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0