Stefan Sterner på väg tillbaka

I träningsmatchen mot Grästorp för en månad sedan fick vårt nyförvärv från Östersund, Stefan Sterner, en puck på benet. Den tog så illa att han fick en spricka i vadbenet. Nu har dock dalmasens ben läkt ihop och igår gick han på is för första gången efter skadan. Visst gör det fortfarande rejält ont och dagens träning blev inte många minuter lång, men inom ett par veckor kan vi nog räkna in centersnidaren i laget igen. Känns som att få in ett riktigt rutinerat nyförvärv (85 allsvenska matcher och närmare 200 matcher i ettan) i truppen!

Åseda i morgon. Inför matchen var det väldigt många som efterlyste supporterbuss. Märkligt att endast sex stycken av dessa sedan anmälde sig. Ingen buss i morgon, med andra ord. Men vi får väl hoppas att det blir lika många som tar bilen, som det var mot Nässjö senast (70-80 personer).

Åseda, ja. Det kommer garanterat att bli en riktigt tuff match. Laget har visserligen åkt på två klara förluster i de två senaste matcherna (1-4 mot Värnamo borta och 3-8 mot Kallinge hemma) men detta är siffror som ljuger. Mot Värnamo ska laget ha varit väl så bra som sina motståndare och precis som i matchen mot oss, var Värnamos målvakt, Martin Spångberg, näst intill omänsklig. I matchen mot KRIF var siffrorna jämna halvvägs in i matchen, innan det rann iväg. Seger mot Jonstorp, poäng mot Helsingborg och uddamålsförlust mot Osby, skvallrar om att det kommer att krävas en 100-procentig insats och full fokusering av våra killar i morgon.

Under veckan har Åseda gjort klart med lån av den 18-årige forwarden, Patrick Fransson, från Nybro. Fransson har ett gäng division I-matcher noterade på kontot, men har inte lyckats ta en ordinarie plats i Nybros trupp.
Det ryktas också om att en back från "over there" ska vara på ingång. Dock ingen som kommer att spela i morgon.


Kommentarer
Postat av: Ruskprick

Vimmsebyborna verkar vara ännu mer inskränkta än Oskesamnera. De är väl livrädda att sätta sig i en supporterbuss ty då kan de bli likställda med Tyringesupps eller Kallingefans och det kan ju raddera deras hippstatus. Men ändå sitter de där på hemmamatcherna och önskar att Vimmseby hade en klack på himmaplan som kunde utmana ovan nämnda klackar. Ni har ju en underbar akustik.



Ni i Vimmerby hockey borde marknadsföra er i skolorna och då menar jag inte lågstadiet utan mellan och högstadiet eller både ock. Försök få det till att det är inne och häftigt att gå på hockey och hålla på sitt lokala lag. Dela ut fribiljetter till ungdomar (stå), börja sälj halsdukar samt ta bort den löjliga Tigern.

Det är nu ni ska agera för ni har en liten satsning på gång och en jäkligt underhållande och fartfylld hockey i år framförallt förstafemman.

2010-10-20 @ 01:07:38
Postat av: Allvin

Over there = Öland?

2010-10-20 @ 09:32:28
Postat av: mrk

Namnet Stjärnspelaren... hmm vart har jag hört det förut?

Vi tar det som en komplimang att ni "snor" KRIF Hockeys namn.. :)

2010-10-20 @ 15:22:28
Postat av: Micael

Jaha, var det så er tröja hette? Okej, ta det gärna som en komplimang - vi beundrar er på många sätt. Googlade på ordet "Stjärnspelare" och fick ungefär 35800 träffar. Äras bör alla dessa, som var före både er och oss med att komma på det sinnrika ordet.

2010-10-20 @ 16:22:54
Postat av: Allvin

mrk: Ja, "Stjärnspelaren" är ju ett synnerligen unikt och fyndigt namn i sammanhanget, det ska ni skarpa blekingehjärnor ha en hel båtlast cred för, tycker jag. Det är inte mer än rätt att VH döper om sin kampanj till "Vi hyllar KRIF-spelaren".

Det ordnar du va, el sporto chefo? :)

2010-10-20 @ 16:35:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0