Nya bud...

Precis som flera läsare har påpekat, så är det Kramfors Alliansen som erbjuds en division I-plats efter att Skåre har dragit sig ur. Laget fick fyra tiondelar bättre poängsnitt än Gislaved i kvalet och är därmed den bäst placerade trean i ettans olika kvalserier.

Från förbundets sida avslöjar man dock ingenting ännu - vare sig om Kramfors har tackat ja till platsen eller hur serierna kommer att se ut. Jag pratade med folk på Svenska Hockeyförbundet i dag och de har nu haft sitt möte där de pusslade ihop serieförslagen för division I. Dessa kommer att delges föreningarna under nästa vecka. Sedan lär säkerligen den traditionella "gnälla-på-serieindelningen-tiden" sträcka sig ända fram till lottningsmötet i mitten av maj. Först då kommer vi definitivt få veta vad som gäller.

Rykten säger dock följande:
Kramfors har accepterat sin plats i ettan.
Lindlöven flyttas över och placeras i division 1 E i stället för Skåre.
Vimmerby placeras i division 1 E.
Kungälv placeras i division 1 F.
Men som sagt. Det är bara ett rykte. En första fingervisning är vi lovade att få i veckan.

Kan bara hålla med Göran Strid om hemsidan. Vi håller på med en stor omorganisation, där bland annat en separat marknadsgrupp är under bildande. Hemsidan, vårt sorgebarn, kommer att få ett rejält lyft framöver och kommer att ligga på den nya marknadsgruppens ansvar. Forumet/gästbokens vara eller icke vara lär vi få återkomma till.

Beträffande try out-kontrakt, så kommer två-tre spelare erbjudas try out, varav vi har fyllt en av dessa platser. Sportgruppen kommer att tillkännage dessa namn så snart papperen är underskrivna och klara. Sannolikt inom någon eller ett par veckor.

Kommentarer
Postat av: Nisse

Det blir Arboga som flyttas till E-serien.

2011-05-03 @ 12:43:18
Postat av: Vika

Har du någon kommentar till Linds blogg där det ryktas om att Spaaken tröttnat en del?

2011-05-03 @ 17:52:39
Postat av: Jaha

Nån sanning i det Lind skriver på sin blogg ang. Spaak?

2011-05-03 @ 19:41:54
Postat av: Micael

Ja, vad ska man ha för kommentar till det förutom att både jag och Anders skrattade otroligt gott åt hela inlägget, som väl kanske har en del att önska avseende insikt och fakta. Och framför allt avseende sanning.

Ungefär som de "säkra" uppgifter från i fjol om att Åbro då hade gått in med tre miljoner kronor i Vimmerby Hockey.

Anders, som har 1+1 år kvar hos oss, är ytterst involverad i skapandet av laget, vår målsättning och det strategiska dokument som bygger vår verksamhet till kommande säsonger. Vi är många som har dagliga kontakter med honom och jag kan lova dig att båda parter är extremt nöjda med vårt gemensamma samarbete.

Att man från Västerviksbloggarens sida påstår att det inte händer något inom VH får vi ta som ett gott betyg på att vår organisation lyckas jobba stenhårt utan att läcka. När det finns saker att presentera, kommer vi ocks göra det. Vad man lätt kan glömma är att vi har en halv trupp klar, om det just är spelarsidan som åsyftas. Vad vi har ägnat mycket tid åt är en stor omorganisation av föreningen, få ordning på det ekonomiska läget samt att vi för samtal med ett antal spelare. Och utan att gå händelserna i förväg, så börjar det nu se riktigt ljust ut på samtliga dessa fronter.

Men som svar på din fråga: Nej, Anders Spaak kommer inte träna VIK kommande säsong. Ja, Anders kommer självklart träna Vimmerby kommande säsong.

Eller som Anders själv uttryckte det när vi pratade om det igår. "Hahaha...av alla osannolika saker. Vart tusan få folk allt ifrån?"

2011-05-04 @ 08:42:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0