Vimmerby vann borta mot Tyringe

Idag var det dags för träningsmatch borta mot hårdsatsande division II-laget Tyringe. Trots en svag insats, tre skador i början av första perioden (Andreas Rundgren fick en puck i ansiktet, Erik Johansson ljumskskadad och Petrus Olivestam fotskadad) samt med tre av lagets framträdande spelare på hemmaplan (Christian Widéen, Joacim Hedblad och Jonas Ström), lyckades VH vinna med 3-2.
- Jonas spelar i morgon hemma mot Kallinge igen. Hur det är med de tre som fick gå ut i början av matchen får vi se på träningen i morgon bitti, kommenterar VH-tränaren Anders Spaak.

Efter den första perioden, som Tyringe dominerade, var ställningen 1-1, sedan Emil Georgsson gav VH ledningen i den tionde minuten.
I inledningen av den andra perioden gjorde Tyringe 2-1 men efter mål av Emil Georgsson och Simon Casselstrand vände VH till 3-2, ett resultat som stod sig matchen ut.
- Det här var ingen bra insats av oss, flera klasser sämre än mot Kallinge borta tidigare i veckan. Visserligen arbetar vi oss in allt mer i matchen ju längre den går - precis som det var mot Kallinge. För tillfället jobbar vi hårt med vårt försvarsspel och det gör vi bra. Däremot var det mycket annat som inte funkade, men det kommer så småningom det också, menar Spaak.

I den tredje perioden skapade Tyringe några vassa chanser att kvittera, medan Vimmerby prickade stolpen en gång.
- Även om det finns mycket mer att önska, så vinner vi ju i alla fall. Så här kan det bli ibland och det oroar mig inte det minsta. I och med alla spelare som fick gå ut, så blev det lite rörigt i formationerna, menar Spaak.
Bäst i Vimmerby var målvakten Calle Brattenberger, backen Sean Perkins samt tvåmålsskytten Emil Georgsson.


Kommentarer
Postat av: Peter

När börjar Vimmerbys match ikväll mot kallinge?

2011-08-28 @ 16:03:44
Postat av: Hasse

Den började nu vid kl 16.

2011-08-28 @ 16:42:00
Postat av: ???

Tråkigt att ni inte klarar av att sända matchen via nätet. Eftersom dom ni mött gjort de och nu kan inte vi följa våra lag tråkigt..



2011-08-28 @ 16:53:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0