Det där twittrandet...

Mjölby Hockeys back, Victor Carlsson, på twitter i går kväll: ”Kassaskåps säker vinst! Inte imponerad av Vimmerby någonstans. #slagpåseiallettan”

Mjölby Hockeys Leroy Eklöw på twitter: ”Tre pinnar mot ett lag som inte hade något att spela för. Men lika skönt ändå. Nu tar vi natt. #vimmerbykommerblislagpåsevarsåsäker

Dragskotts-bloggaren John Vikberg på twitter i går kväll: ”Vimmerby vinner när de behöver vinna, Mjölby vinner när det är för sent att vinna…”

Mikael Mjörnberg på twitter: ”När folk diskuterar i två dygn kring om ett lag var bra eller inte i en träningsmatch kan man tycka att de borde ha bättre saker för sig.”

Mariestad får stryk av Gislaved, Skövde får stryk av Arboga, Vimmerby får stryk av Mjölby och Kallinge får stryk av Nybro. Är det bara jag som inte ser nåt speciellt konstigt i det?

Twitter är på det stora hela ett fantastiskt medie. Fascinerande dock hur aggressiva en del människor orkar, har tid och tycker sig ha rätt att vara mot allt och alla. Hos många verkar allt vad ödmjukhet, distans och perspektiv försvinna så fort de får se ett tangentbord. Självklart ska det hetsas lite (som inläggen jag citerade ovan), men under twitter- och bloggeran har man tyvärr stött på allt för många människor som både offrar sin egen heder och andras integritet - allt bara för att bli mer lästa.

I dag spelar Lokomotiv Jaroslaw sin första tävlingsmatch efter den ohyggliga flygkatastrofen. Apropå om att sätta saker i sitt rätta perspektiv…

2 mille i månaden i fyra år (totalt 109 miljoner). Tänk att Sverige har fått fram en kille som är så bra på att kasta bollar i en korg.


Kommentarer
Postat av: Christer Lindfors

En sak är i alla fall säker, VH spelar i ettan nästa år. Om Mjölby också gör det kan vi alla tvista om...

Det är bättre att vara ödmjuk, även när man vinner betydelselösa hockeymatcher!

2011-12-12 @ 17:10:23
Postat av: Anonym

Åja

Ni i Vimmerby kan också. Man ska inte kasta sten i glashus när man själv sitter däri.

2011-12-12 @ 19:38:19
Postat av: Erik

Ehhh??? Fast nu stod det ju verkligen ingenting om att det hade nåt med att göra vilket hockeylag i ettan som man håller på??? Inlägget var väl extremt allmänt hållet? Gäller inte det vare sig man kommer från Vimmerby, Mjölby, Gnetsa, KåHåKå, Åmål, Säffle eller Haparanda??? Eller är du en som kände dig träffad???

2011-12-12 @ 20:19:09
Postat av: Lone Rider

Ursäkta en geografisk kretin. Men exakt var ligger Gnetsa?

2011-12-12 @ 20:27:06
Postat av: Johnny

Kmappen där ditt frågetecken sitter tycks ha fastnat Erik?

2011-12-12 @ 20:39:41
Postat av: Hasse

Om du Lone Rider inte fattar att det är "Gnesta" som menas i stället för "Gnetsa", ska du då inte kommentera att din kompis skriver "kmappen" i stället för "knappen"?

Det är helt ofattbart att ni orkar bry er om sådan skit? Lyft nivån!

2011-12-12 @ 20:55:18
Postat av: Liam

Johnny: Knappen där du har ett "n" på tangentbordet verkar ha bytts ut mot ett "m". Kolla det planta!

2011-12-12 @ 20:57:28
Postat av: Berra i skandalklacken ULTRAS

Haha nivån kommer stiga nu. Men "DET" där uppe som inte skriver något namn är de till. Man ska heller inte kasta bävrar i trähus!

2011-12-12 @ 22:36:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0