Skadade spelare på is igen

Ljusning på skadefronten. Både Calle Brattenberger, Marcus Schelin, Andreas Rundgren och Jim Nordh har dragit på skridskorna igen och kör lätta träningspass. Det är inte omöjligt att någon eller några av dem kommer att spela någon match innan juluppehållet. Robin Ekström är inte tillbaka förrän till Allettan i januari.

Liverpool-fans rasar över utvisningen i går kväll, då LFC förlorade med 1-0 mot Fulham. Men vad förväntar de sig egentligen av en spelare som heter Spearing i efternamn?

Skövdes klassforward, Andreas Jensen, har haft en miserabel säsong. Först satte en knäskada stopp för spel. Nyligen kom han tillbaka och visade inte minst i matchen mot Vimmerby hur vass han är. Men nu är det dags igen. I derbyt mot Mariestad i söndags fick Jensen tas med ambulans från arenan. På sjukhuset visade det sig att vadbenet var av samt att ett ledband i foten var skadat. Jensen har opererats i dag och mycket talar nu tyvärr för att säsongen är slut för hans del.

Det har ju diskuterats mycket om hur division 1-serierna bör göras om. Mikael Fahlander, hockeyfantast och businessman, lanserade ett trevligt förslag på twitter i går:
”Efter jul: låt B-löven, A-löven, Vita Hästen, Vimmerby, K-stad, KRIF, O-ström och K-krona tillsammans med S-vall, Borås, T-ryd och A-tuna spela en rak serie hemma/borta där de två bästa spelar AS nästa säsong. Eller ännu hellre, låt fyra av dem spela AS samtidigt som Örebro och Västerås går upp i ES.”
Taget!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0