Michael Rosell tillskott till VH Ultras!

Helsköne forwarden i Mjölby, Michael Rosell, sammanfattar året i sin blogg. Under rubriken ”Årets satsning” skriver han:
”Vimmerby - med Sveriges bästa Emil och en hårlös kapten i spetsen. Blir det kval mot Västervik står jag i klacken. Sanna mina ord…”
En tröja med nummer 37 på ryggen kommer att tryckas upp åt dig, Michael!

Estländske backen Kirill Kolpakov ryktas vara på väg tillbaka till Boro igen. Ytterligare ett par namn väntas bli klara för Landsbro-klubben innan transferfönstret stänger den 31 januari. Med den grund de har samt några förmodade spetsförvärv, kan nog Boro bli en vass konkurrent till de övriga lagen i kampen om en division I-plats.

Stanley Cup-mästaren Kjelles brorsa, Anders Dahlin. Ja, där har du torsdagens motståndares, Värnamo, nye tränare. Bengt Gustavsson fick ju sparken för dryga månaden sedan och assisterande tränaren Mikael Rask hoppade av strax därefter. Tillsammans med Daniel Karlsson (i VGIK:s organisation under höstsäsongen) tar Anders Dahlin nu alltså över rodret.

NSK-bloggaren berättar att vår seriekollega Tyringe igår drabbades av ett plötsligt avhopp. Och ett tungt sådant dessutom… Efter ett bråk på träningen i måndags hade finske forwardsstjärnan Teemu Koskinen hämtat sina grejor redan dagen efter och gett sig av. Finnen värvades inför den här säsongen som poängkung från Kallinge. På de 21 spelade matcherna i Tyringe hann han göra 18 poäng. Troligen är brytningen mellan Koskinen och klubben total. Vart han hamnar härnäst återstår att se.

Jag får massor med frågor om tillskott till vår egen trupp. Och visst, trots att jag är helnöjd med de killar som vi nu har, måste truppen både breddas och spetsas till för att vi ska orka med ett eventuellt kommande kval. Framför allt handlar det självklart om att fylla de båda vakanta platserna efter backen Anton Karlsson och centern Stefan Sterner. Utöver detta så tillkommer Fansens Stjärnspelare, som sannolikt kommer att bli ytterligare en back. Vi för diskussion med ett ganska stort antal spelare, för att så småningom tratta ner det till tre bra namn. Förhoppningsvis kan vi presentera ett par av dessa under nästa vecka. Men man vet aldrig i den här branschen och framför allt kan man inte vara säker på något förrän bläcket har torkat på kontraktet

100 företag är nu passerat vad gäller enkronasmatchen mot Kallinge. ”Bara” 50 kvar till målsättningen är nådd.

Forwarden Robin Bergström, som vi innan jul valde att inte förlänga kontraktet med, blev i dagarna klar för division I-klubben Tranås AIF.

Åsedas 29-årige forwardsikon, Håkan Ekelund, la av inför den här säsongen. Men nu ska visst rören snöras på igen. Ifjol snittade Håkan en pinne per match och blir en fin förstärkning för ÅIF.

I fjol spelade IK Oskarshamns-junioren, Anton Yngwe, ett par matcher med oss. Inför den här säsongen skrev han på för Alvesta, men nu har Anton valt att söka nya utmaningar. I dag blev det nämligen klart att kanadensiska Bradford Rattlers A Junior-lag kommer att få ta del av den storväxte backens kunskaper. Flyttlasset till strax utanför Toronto går omgående och kontraktet är skrivet för resten av säsongen.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Va skön han är vår Rosell! Hos oss dök han upp i susp när Corren ville prata... /MHC Support!

2011-01-05 @ 18:11:28
Postat av: Foxes

Vilket bråk?????? Det har inte varit något bråk på tyringes träning i måndags. Däremot en DISKUSSION där teemu sedan tog beslutet att självmant lämna laget.

2011-01-05 @ 19:01:13
Postat av: Hasse

Rosell e ju så jävla cool. Hoppas vi får se honom i VH nästa säsong. De verkar hända mycket i de flesta lagen just nu. De blir ett par spännande veckor fram över

2011-01-05 @ 19:10:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0