Nu är han störst genom alla tider!

I går avgjorde kapten Widéen matchen mot Osby med två mål under de sista fem minuterna. Därmed blev han också Vimmerby Hockeys bäste målskytt genom tiderna. Totalt 76 mål stoltserar vår 31 år unge superback med nu. Lägg till detta att han sedan tidigare innehar titlarna flest assists, flest sammanlagda antal poäng och flest antal utvisningsminuter. Yeah…!!!

Läser i Norra Skåne att Osbys tränare, Stephen Higgins, tycker att hans lag lika gärna kunde ha vunnit matchen i går. Hmmm…

Kjell Allstrin fick sparken som tränare för Boro i förra veckan. Så vitt jag vet sitter nu f.d. assisterande tränaren, Leif Karlsson, på i stort sett samtliga poster kring laget nu (åtminstone den unika kombinationen sportchef och tränare). Men visst, det fick ju effekt. Förlust 0-10 i förra omgången förbyttes till seger med 6-3 i helgen.

Kallinges båda backar, André Boneck och Stefan Fredriksson, var i mitten av förra veckan och förhandlade med MAIF:s ordförande. I fredags blev så övergången officiell. Modigt av KRIF att släppa de båda duktiga försvararna till en klubb som man faktiskt kan få komma att möta i play off.

Apropå Kallinge/Ronneby, så väntar ju säsongens match i hemmahallen på lördag. Vi är nu uppe i närmare 170 ”enkronor” från sponsrande företag, som ser till att du bjuds på fri entré. Och jag lovar en upplevelse utöver det vanliga. Det blir massor med happenings, utlottningar, tävlingar samt inte minst en ruggig toppmatch och en rejäl kraftmätning mellan de båda klackarna, White Angels från Kallinge och vår egna VH Ultras. Från KRIF:s håll har man nu en full supporterbuss tecknad (50 personer). Om minst 20 personer till anmäler sig, så drar man iväg även med en andra buss. Bäddat för hockeyfest i Vimmerby ishall på lördag!

Vi fick ett par irriterande ”nej” från två tänkta nyförvärv i förra veckan. Båda värvningarna (spelare med rutin från spel i både allsvenskan och elitserien) föll på målsnöret, då deras privata och sociala situationer förändrades drastiskt med kort varsel (studier och fast jobb). Vi håller dock fortsatt ögonen öppna under de två veckor som återstår innan transferfönstret stängs.


Kommentarer
Postat av: cj

INPONERANDE!!!Minst 180 enkronor!!!! Vilket jobb de ansvariga för att "jaga" företag har gjort.

2011-01-18 @ 15:59:39
Postat av: LK

Förhandlade i mitten av förra veckan. Med eller utan KRIFs vetskap ? För visste inte KRIF om det så är det kanske frågan om avtalsbrott?

2011-01-19 @ 01:30:26
Postat av: Christer Lindfors, Göteborg

Är verkligen Widéen större än Kurt Svensson? Kurre pytsade 50 baljor bara under en säsong! 1968 tror jag det var! Sedan spelade han ytterligare ett antal säsonger!

Men visst är Widéen bra, han är ju dessutom back!

Lycka till med att hitta några bra förstärkningar inför slutspurten och play-off!

2011-01-19 @ 18:54:12
Postat av: Micael

Vad gäller Kurres målfabrikation, så har du helt rätt Christer. Dock bedrevs hockeyverksamheten i Vimmerby under Vimmerby IF:s vingar på den tiden. Vad gäller Christian Widéen, så är han Vimmerby Hockeys (föreningen som bildades 1993) bäste målskytt någonsin.

2011-01-19 @ 19:21:10
Postat av: Christer Lindfors, Göteborg

Tänkte skriva en kommentar om bedriften att dra på sig 60 utvisningsminuter på matchens sista 8 minuter. Men jag överlåter till Spaak att förklara en sådan hjärnblödning i VH:s bås! Man måste som ledare kunna kyla ner övertända spelare i ett sådant läge!

2011-01-19 @ 21:26:23
Postat av: Christer Lindfors, Göteborg

OK Micael, om man räknar på det sättet så stämmer det säkert!

2011-01-19 @ 21:28:14
Postat av: supperter

varför får o-hamn femman spela ihop längre

2011-01-20 @ 09:20:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0