Nyförvärv, enkronasföretag ... och så lite VIK!

Ettan, tvåan och trean förlorade. Fyran Limhamn fick endast med sig en poäng. I och med Värnamos seger över serieledande Helsingborg i kväll (3-2 och HHC brände en straff med mindre än två minuter kvar), kan vi konstatera att absolut ingenting hände i toppen av tabellen under den 26:e omgången.

Mer än 200 kronor per besökare i morgondagens toppmatch mot Kallinge. Regionens företag har ställt upp på ett alldeles osannolikt sätt.

Sonen Lindh i Västervik har en blogg. Till den har han anlitat en krönikör (?!?!?!?), som i dag publicerar sitt andra alster. I den har han valt att publicera en lista, där Vimmerby Hockey dels benämns som ”Lilla Karlskrona” för att vi kontaktade en kontraktslös Emil Ekblad en gång, samt placeras absolut sist av alla kalla saker i den kallaste av alla kalla listor. Läs den innehållsrika och insiktsfulla krönikan på http://vikarn.blogg.se/

I dag gjorde vi klart med ett backförvärv. Olof König, 25 år, med 126 division I-matcher för Surahammar i bagaget, kommer att finnas till hands för oss under våren. På grund av sin arbetssituation kommer han dock inte att kunna spela kontinuerligt, utan vi ser Olof mer som en back up av riktigt bra klass.
- Den spelaren har jag varit ute efter i flera år. Han är möcke bra, var tränare Anders Spaaks kommentar.

I VIK-bloggar-krönikörens krönika avslöjas vidare en förhoppning om att VIK-klacken ska ansluta till Kallinges klack, White Angels i morgon. Mjölbys Michael Rosell får sig däremot en pungspark för sina VH-sympatier men vi bugar allra ödmjukast för att vår hockeykorv beskrivs som division I-mässig. Även om det i och för sig är det enda…

Nu är det bara timmar kvar till årets match. Oj, vad jag ser fram emot det. Men oj, vad tufft det kommer bli!


Kommentarer
Postat av: Flinken

Det är ju jättebra att västerviks-folk vill hjälpa vh att dra in pengar, mer pengar får ju klubben,bara fyll hallen med folk sen var fan de kommer ifrån det spelar ingen roll.Imorrn är det fest :)

2011-01-21 @ 22:23:03
Postat av: Ultras

Att White Angels inte klarar sig själva...

2011-01-21 @ 22:53:19
Postat av: Svar

Var glada om vi åker upp imorgon,

20 vik fans = 4000 in för er.



:)

2011-01-22 @ 00:44:24
Postat av: Christer Lindfors, Göteborg

Lycka till i eftermiddag! Hade gärna varit på plats men det är lite långt att åka 30 mil t/r. Jag får som alltid följa matchen på Everysport, hoppas på att ni får matcher mot västkustlagen i playoff, då ska jag vara på plats!

2011-01-22 @ 12:51:09
Postat av: NHC

SCHALALALALA ÅÅÅ VIMMERBYYYY

2011-01-22 @ 18:27:58
Postat av: Kjelle Delirium

Ville prisa en Doldis,Nr 52 gör ett bra jobb framför kassen i PP, Jobbar hårt BP, en lagspelare helt enkelt .Tack för en underbar match,Ni visade en oerhörd disciplin,det gjorde INTE era motståndare.STORT TACK OCH LYCKA TILL I KVALET: STORT TACK IFRÅN HELA GÄNGET PÅ HYLLAN:

2011-01-22 @ 18:29:59
Postat av: Kjelle DeliriumSer

Ser att Tommy Larsson på Everysport försöker att skylla på domaren,tyvärr kan jag inte hålla med . Snacka om självmål KRIF .Har nog inte sett ett mar odisciplinerat bortalag.VH kan inte tacka domaren för vinsten,det gjorde NI så bra själva.Dock gillar WA engagemang.Ni bidrog till en bra fight....Kom igen

2011-01-22 @ 19:06:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0