Kallinge värvar tungt

Tegs SK. Det blir nästa klubb för vasse centern Johan Grönberg. Han kom från Lycksele till Gislaved inför den här säsongen, men sejouren i Småland blev bara ettårig. Härom veckan meddelade vapenbrodern, Fredrik Strand, att han lämnar GIK för Arlanda. Sedan degraderingen till tvåan blev klar har elva spelare aviserat att de lämnar Gislaved.

Kallinge/Ronneby landade ett tungt nyförvärv i dag. Andreas Nordfelt har gedigen erfarenhet från spel i allsvenskan med Västerås och Arboga och kommer nu senast från två starka säsonger med Skövde IK (41 respektive 30 poäng). Våra kära antagonister från Blekinge blir sannerligen att räkna med i Lilla Allsvenskan (division 1 F) den kommande säsongen.

Det har varit väldigt tyst kring nykomlingen i söderettan, Helsingborgs HC, men i dag presenterade de fem nya spelare. Sebastian Ström (back från Sundsvall men med HHC som moderklubb) Jonas Elofsson (forward, Tyringe) Alexander Hogstad (forward, Halmstad), Carl Ericson-Waldeborn (back/center, Gislaved) och Johan Nielsen (målvakt, Rögle J20) blev de första att signa för kommande säsong.


Kommentarer
Postat av: Fredde

På tal om att Kallinge värvar tungt så lär de behöva det om det ska överleva i deras div 1 serie! Den kallas ju inte "Lilla Allsvenskan" för inte...Hoppas för deras duktiga supportrar att de klarar det!

2011-06-11 @ 16:21:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0