"VH-Simon" till Ore och "VIK-Lindblom" till Kiruna

Simon Gustafsson har spelat med Vimmerby Hockey de två senaste säsongerna. Eftersom det blev i begränsad omfattning den senaste säsongen, valde Simon att kasta in handduken. I dag blev den sympatiske Oskarshamns-forwarden, som avslutade fjolårssäsongen i moderklubbens J20-lag, klar för division I-laget IFK Ore från Furudal (Rättvik). Dala-klubben, som har tappat ett halvt lag till kommande säsong – inklusive klanen Persson, som tillsammans gjorde sisådär ungefär 35 000 poäng för laget i fjol, om jag minns rätt – tränas av Leksands-legenden Janne Huokko.

VH, Vita Hästen alltså, fortsätter att fylla på laget. I dag signade man ett try out-kontrakt med Surahammarbacken Christofer Udd

Så var det då klart. Vasse VIK-backen, Fredrik Lindblom, bekräftar på Facebook att han har signat, att bläcket har torkat och att han nu kommer att flytta norrut. Bloggarnas bloggare, Jimmy Stålnacke, visade sig ännu en gång ha rätt i sina spekulationer. Kiruna IF blir ny hemmaklubb för Lindblom.

Kungälv värvar tillbaka store centern Pontus Gunberg från Pantern. Sejouren i Skåne blev därmed bara ettårig för23-åringen, som har ett gäng allsvenska matcher med Borås i bagaget.

Mikko Kalteva har beslutat sig för att stanna i sportklubben. Att B-laget kommer att återfinnas i Malmö kommande säsong spelar mindre roll. SSK känns fräschare än på länge och Kalteva säger att han ”har mycket outrättat i Södertälje ännu” och att han ”ser fram emot att hjälpa laget upp i Elitserien igen”. Så ska det låta! Hjärta!

Lasse Ivarsson fick ju som bekant inte vara kvar som huvudtränare för IK Oskarshamn. Nu vandrar han i Tommy Salos fotspår och styr kosan mot Dalarna. I går presenterades han nämligen som ny assisterande tränare för Mora IK.

Säsongen 2009/2010 gjorde Daniel Rosenqvist ett gäng matcher med Vimmerby Hockey, då han värvades hit från Boro/Vetlanda. I fjol spelade Daniel för moderklubben Virserum i division III men i dag gjorde han klart med VSGF:s seriekollega Kalmar Hockey.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0