Sagolika Sunne? Vi får väl se det!

Sunne kommun har valt att profilera sig som ”Sagolika Sunne”. I grunden för detta strategiska val ligger framför allt berättartraditionen. Selma Lagerlöf kallade ju bland annat Sunne för ”sagans land” i sin roman Gösta Berlings saga och bygdens man, Göran Tunström, beskriver Sunne som ”en klanglåda som satte hans språk i rörelse”.

I Vimmerby har hela världens sagotant nummer ett satt sin prägel på stan. Ja till och med även på stans hockeylag, som på diverse bloggar och hemsidor numer benämns som ”Bullerbyn”.

Sagolikt kommer det garanterat bli i eftermiddag. På ett eller annat sätt. Åtminstone för det ena laget…

Nedsläpp om två timmar. Nu jäklar kör vi!!!


Kommentarer
Postat av: Lelle R-by

Förstår inte VH Det vimmlar av stjärnor .Höll på er i kväll´´Ni lyckas ju inte leverera ????Kvittar väl om Sunne varit i Div.! Tycker det är dags för era Supervärvningar att leverera?Typ Georgsson.... ´´´´´´´´´´´



2011-03-13 @ 18:59:02
Postat av: vh

57 poäng i grundserien å 2 pinnar i snitt i playoff och kval. vad begär du?

2011-03-13 @ 21:43:12
Postat av: Berra Lente

Är de Georgsson som ska bära hela laget tycker du Lelle? Vet du för övrigt hur bra han är? Han presterar varje match och även ikväll. En förlust ok men de kunde varit tvärtom tycker Sunne ska vara glada för denna seger.

2011-03-13 @ 22:02:49
Postat av: Filip

Efter sex raka utan förlust kan man inte klaga.. Så en förlust är ingenting, sluta klaga lelle.. Det kommer, det kommer..

2011-03-13 @ 22:03:21
URL: http://slapshot.myshowroom.se
Postat av: Sigge

Ja, men div I hamnade lite längre bort. Nu är det fördel Grums och Sunne.

2011-03-14 @ 06:44:17
Postat av: Copy Kat

Njaa det är väl inte sant, men förstår att du har läst min kommentar...Lille Lelle...KRIF och det vill jag säga med en gång att Ni är ett bra hockeylag har sett er i ett par matcher...Vad jag ville säga var att

KRIF känns som ett lag att ta steget upp.Matchen mot VIK trodde jag var vikt till er fördelMen men idrott är idrott och VIK ska ha all heder för den matchen,.......Hockeynörd : )

2011-03-18 @ 22:37:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0