Alla till hallen på onsdag!

Vilken avslutning som väntar! Det återstår nu två omgångar av Kvalserien till division I och Vimmerby, Grums och Sunne har alla åtta poäng i tabelltoppen. Två av dessa tre lag kommer att spela division I nästa säsong.

J20-kval fredag, J20-kval lördag och division I-kval (med större delen av J20-spelarna) på söndagen. Den tuffa helgen för Sunnes unga lag tog kanske ut sin rätt. Annars kanske det helt enkelt var så att Vimmerby var så pass mycket bättre denna dag. Sedan matchen i går har jag pratat med både spelare, ledare och publik. Och alla är ganska överens. Vimmerby gjorde en av sina bästa bortamatcher för säsongen och spelade ut division I-laget Sunne.

Sunnes webredaktör är också inne på samma linje. Här är en länk till referatet mellan Sunne och VH på Sunnes hemsida: http://www.sunneik.se/index.php?page=article&id=534&id_str=1300401677hqvg

Och här är länken till Nya Wermlands Tidningens korta referat: http://www.nwt.se/sport/ishockey/article872934.ece

Sammanlagt har 13 230 personer hittills sett Vimmerby Hockeys matcher denna säsong. Det ger ett snitt på 662 personer per match. Och jag kan lova att det kommer att ha stigit ytterligare en del efter onsdagens hemmamatch mot Karlskoga (den sista för säsongen). Kl 19.00 är det nedsläpp!

Ska det bli målskillnad som avgör till slut? För närvarande +8 på Vimmerby, +4 på Grums och +2 på Sunne.

Duktige backen, Johan Andersson, fick lämna matchen med ond axel i går. Det ser visst inget vidare ut, men vi håller alla tummar som finns för att han ska kunna spela de två återstående matcherna.

Vi skiter i målskillnadsaffären. Bättre att vinna de två matcherna som är kvar!

Alla till hallen på onsdag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0