Äntligen har vi hittat vår nye sportchef!

Division I-spel ställer nya och stora krav på oss. Därför har en stor omorganisation gjorts och håller på att göras inom klubben. Ett antal nya grupper har bildats och dessa kommer, personellt sett, att fyllas med ungefär tre gånger så många personer som tidigare har varit engagerade. För egen del ansvarar jag sedan några veckor tillbaka för igångsättandet av den nya marknadsgruppen. Anders Kostenius, också tidigare i sportgruppen, kommer att kliva över och vara en del av Ekonomigruppen. Ansvariga ska också tillsattas för den nya Evenemangsgruppen samt för Sponsorgruppen. Dessa namn blir klara i dagarna.

Vi har under våren bearbetat ett specifikt namn som ansvarig för Sportgruppen - en kille, som var ungefär lika svår att få besked av angående detta, som när man förhandlade med honom som spelare. Men i dag tackade han äntligen ja. Fredric Jaensson, f.d. spelare i Vimmerby, IK Oskarshamn m fl, har accepterat att greppa sysslan som Sportchef, vilket vi är mycket glada för. Freddan har den erfarenhet, kompetens och det kontaktnät som krävs för att ge oss de bästa förutsättningarna att lyckas sportsligt.

Kommentarer
Postat av: Erik

Kul - Känns som ett roligt val, det har ju fungerat bra för andra klubbar med gamla spelare på den posten.



Freddan nämnde behov av stora forwards i tidningen, själv hoppas man fortfarande att man inte sett det sista av E.Johansson i ishallen, vore trist.



Vad ska man kalla dig nu Mikael, Marknads-Micke?

2011-05-07 @ 11:01:25
Postat av: Micael

Haha...ja det blir väl bra.

Helt rätt med Erik J. Vi är nog många som håller tummarna för en återkomst där.

2011-05-07 @ 11:07:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0