Lundgren nätade för Åseda

Jag vill inte på något sätt strö salt i Mariestads förlustsår, men jag måste ändå konstatera att vi har tre segrar och 18-9 i mål mot de topptippade BoIS:arna hittills. På söndag möter vi ännu hårdare topptippade Skövde hemma. Full av ödmjukhet konstaterar jag att vi har två segrar och 11-5 i målskillnad mot dem so far... Fem segrar och 29-14 i mål mot Mariestad och Skövde, alltså. Bra jobbat!

Utlånade VH-centern, Andreas Lundgren, gjorde 1-0-målet för Åseda mot Jonstorp i kvällens division 2-match. Men trots att jumbon Åseda ledde med 3-1 efter halva matchen, blev det ännu en förlust. Gästernas Peter Hall gjorde fyra raka mål och vände på egen hand matchen, som hans Jonstorp till slut vann med 5-3. Halls tre sista mål kom under matchens sista tio minuter.

För Real Västervik går det däremot bättre och de rusar vidare mot division 1-kvalet i högsta fart. I kväll vann man borta mot Alvesta med 3-0. Noterbart dock att matchen stod 0-0 med drygt sex minuter kvar att spela. Målen av Davis x 2 och Keller