"Osse" optimist inför kvällen

Jag pratade nyss med Vimmerby Hockeys assisterande tränare, Nicklas Oskarsson, om läget i laget och tankarna inför kvällens match. Så här tyckte han:

”Jag ser verkligen fram emot matchen. Det ska bli jätteintressant och vi har ingen som helst press på oss. Samtidigt verkar sådana matcher passa oss, hittills är det då som vi har presterat bäst.
För vår del handlar det om att spela taktiskt smart. Det är nyckeln till framgång. Sedan måste vi stå emot i början. Vi vet att matcherna brukar glida över till vår fördel, ju längre de lider.
Vi har vunnit en gång mot Vita Hästen, så vi vet att det inte är omöjligt. Varför skulle vi inte kunna göra det igen?
Det har sett riktigt bra ut på träningarna i veckan – inte minst den nykomponerade kedjan med Casselstrand, Olivestam och Snider. De kompletterar varandra och ska bli intressanta att se i match, som är en helt annan sak än träning.
I och med att vi får in Shawn Snider i laget kliver Emil Wahlberg ner och stärker upp backsidan. Han har gjort det riktigt bra som center, men kommer ännu mer till sin rätt som back.
Vi har en härlig konkurrens. Och den hårdnar ännu mer nu när Jim Nordh är på väg tillbaka. Han har kört två ispass med full utrustning den här veckan. Vi räknar med att han spelar igen efter uppehållet, på söndag om en och en halv vecka."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0