Positiva besked för VH:s fighters

I dag kom matchrapporten till Vimmerby Hockey och Calle Brattenberger, avseende det slagsmål som utbröt mellan honom och en Tranåsspelare i slutet av fredagens match. Och det var väl ungefär som väntat...
Calle fick ju match-penalty, vilket per automatik innebär avstängning i en match. Rapporten beskrev dock inte några värre förseelser. Klubbarna har nu getts tillfälle att ge sin syn på saken. Calle och Vimmerby Hockey skickade in sitt svar i dag och man räknar med avstängning den obligatoriska matchen samt i värsta fall en till.
Vimmerby har kontakter knutna med två etablerade målvakter i högre divisioner, i det fall man anser sig behöva stärka upp målvaktssidan under tiden Calle är avstängd.

Vad gäller Eric Johanssons slagsmål med Tranås Max Qvarnström, så renderade det i ett game-penalty för Eric, vilket gör att han inte stängs av utan får spela söndagens match.

I dag har det tisslats om att den 21-årige forwarden (för övrigt en riktigt duktig sådan - 7 pinnar på 14 matcher), Emil Sätterman, lämnar Gislaved mitt under brinnande säsong. GSK blev hans sjätte klubb under de fyra senaste säsongerna (Färjestad, Leksand, Skåre, Munkfors, Vita Hästen, Gislaved). Vilken den sjunde blir, är inte klart ännu. Om ryktena nu stämmer, alltså...


Kommentarer
Postat av: Christer Lindfors

Vilken typ av straff fick Tranås-Max? Det var trots allt han som bjöd in till fighten med Eric. Calles straff borde inte bli längre än 1 match, så farligt var det inte, även om Tranås tränare har en annan uppfattning, men han är å andra sidan ute och cyklar rejält även denna gång!

2011-11-08 @ 23:45:53
Postat av: Micael

Hej Christer



Utan att veta, men jag tror inte Max Q fick nån avstängning heller.

2011-11-09 @ 00:20:25
Postat av: Pw (vita hästen supporter)

Vad var det som resulterade i avstängning för lite kram kalas?

2011-11-09 @ 17:26:04
Postat av: jimpa

Hoppas ni mosa qvarnström. Hoppas sätterman går till Vimmerby. Han förtjänar ett bättre lag än vad han spelar i. En ni kommer få nytta av.



Välkommna till hallen igen så ska vi mosa er igen.

2011-11-09 @ 20:49:57
Postat av: Joel

Pw: Bratten fick en rejäl golfsvingsslashing när han blockerade pucken, tappade humöret (så klart, efter alla pååkningar, hugg etc Tranås sysslade med) och började veva lite. När det lugnade ner sig åkte dåren Qvarnström och utmanade hela VH, då tog Eric Johansson hand om honom, det slutade med att Qvarnström blev en eller ett par tänder fattigare. :)

2011-11-09 @ 23:24:22
Postat av: heheh

Joel // Det var väl inte så farligt ;)



Hoppas han mosa qvarnström.. Måste nog ha ett starkt psyke för att vara målvakt. Flera spelare skulle ligga på bårhusen runt om i landet ifall jag skulle stå i mål :))

2011-11-10 @ 17:34:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0