Spaak: "Att ha fyra bra femmor är en enorm trygghet"

Vimmerby Hockeys tränare Anders Spaak var böjd med poängen, spelet och att han har fyra högpresterande femmor att förfoga över:

"Jag håller med Arbogas tränare Sergei Juokovs om att det här var en riktigt bra division 1-match. Bra tempo och bra spel, även om vi kanske släppte till lite väl mycket bakåt. Det måste i alla fall ha varit en kul match att titta på.
Den här veckan har vi fyra tuffa matcher och därför är det oerhört skönt att kunna ha fyra precis lika bra femmor att spela med. Det gör att vi kan sprida ut mjölksyran i många ben. Jag tycker att det är just det som fäller avgörandet i kväll. Det kändes som att Arboga satte allt på ett kort under de två första perioderna och att de sedan inte orkade i den tredje.
Att ha fyra bra femmor är en enorm trygghet. I dag var förstafemman jättebra men lyckades inte få in pucken, då har vi andra som gör det istället. Kul också att se Andreas Rundgren kliva in och ta chansen i förstakedjan, då han ersatte skadade Robin Ekström. Andreas gjorde en jättebra match.
Tolv poäng till Tranås och åtta omgångar kvar betyder ingenting. Vi måste fortsätta gå in i varje match med samma ödmjukhet som vi har gjort tidigare och se varje byte som en ny utmaning. Vi har presterat jättebra hittills men än så länge betyder det ingenting i det stora hela."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0