Anders Spaak: "En riktigt bra bortamatch"

VH-tränaren Anders Spaak var av förklarliga skäl ganska nöjd med kvällen.

"Vi gör en riktigt bra bortamatch. Vi var taktiskt smarta och försvarade oss mycket bra. Visst förde Skövde spelet under långa stunder. De byggde spelet bra och kom in i anfallszonen, men där tog det stopp. De är lite stereotypa i sitt anfallsspel och vi plockade ner dem ganska lätt i vår zon. Det blev väldigt mycket avslut från dåliga vinklar och lägen för deras del.

I mitten av den tredje perioden, då de fick två snabba mål och gick upp till 3-5, tog vi en timeout. Vi lugnade ner oss, tog några djupa andetag, räknade till tio och sa att vi bara skulle börja om från början. Efter det var det inte några större bekymmer.

Vi jobbar verkligen som ett lag i dag. Alla tar sitt ansvar och gör det jättebra. Om det är några som ska ha extra beröm så är det väl fjärdekedjan med Linus Nelson, Jesper Olsson och Eric Johansson. De är ruskigt tunga att möta och sliter som djur – riktigt bra allihop.

Nu hoppas jag verkligen att Vimmerbypubliken vaknar till och att vi får tusen personer hemma mot Gislaved på söndag.

För vår del gäller det att vara fortsatt ödmjuka och inse att Gislaved hemma är en minst lika viktig match som Skövde borta. Om vi ska lyckas vinna där, så krävs det en lika taggad insats som i dag "


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0