En seger över oss är förödande för motståndarna

Statistiken ljuger aldrig! Det bästa som våra motståndare kan göra, för att glida in på den fina formens spår, är att förlora mot oss. Lägga sig platt på isen och bara se puckarna passera in i det egna målet.  För lagen som har vågat utmana ödet har det gått illa. Kolla här:

- I den andra omgången förlorade Mariestad mot Vimmerby. I den tredje omgången vann man mot Arboga.

- I den tredje omgången förlorade Kumla mot Vimmerby. I den fjärde omgången snodde man åt sig bortapoäng mot Arboga.

- I den fjärde omgången förlorade Skövde mot Vimmerby. I den femte omgången tog SIK sedan tre säkra poäng mot Tranås.

- I den femte omgången förlorade Gislaved mot Vimmerby. I den sjätte omgången skrinnade tabelljumbon hem en stark bortaseger (den enda hittills) mot Arboga.

- I den sjätte omgången åkte Vita Hästen på stryk i Vimmerby ishall. I den sjunde omgången krossade man sedan Kumla på bortaplan.

- I den åttonde omgången var Mjölby ofint nog att vinna i förlängning mot Vimmerby?!?!?! Men skyll er själva, säger vi då! Ni vet ju vad 2-0-förlusten mot Tranås i omgången efter beror på.

- Detsamma gäller Arboga, som hade fräckheten att slå nykomlingen från norra Småland i den allra första omgången. Men så blev det sedan pisk i omgång två. Ha!

Att Tranås är undantaget som bekräftar regeln, ber vi ödmjukast att få bortse från. Inte ens Einsteins teori visade sig ju hålla fullt ut.

Så till alla våra kommande motståndare: Nu vet ni vad det är som gäller. Låt Vimmerby köra ifrån er, ge er en värdefull lektion och hjälpa er att toppa formen. Det finns två alternativ: Lägg er och nå framgång eller gå för evigt ner er i den usla formens träskmarker.

Uppmaningen gäller inte minst dagens motståndare, Arboga, som i nästa omgång möter våra konkurrenter runt Allettanstrecket, Tranås. Förlust i eftermiddag innebär en skön seger inför hemmapubliken på onsdag. Så enkelt är det!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0