Mycket superlativer i kväll

Här har du ett långt matchreferat, skrivet av Gustaf Bobeck, på Mariestads BoIS hemsida. Bland annat skriver han:

”De
(Vimmerby) hade ett spel som liknar Vita Hästens spel i deras bästa stunder. Ett lag de även har vunnit emot, och nu kan ingen komma och säga att de är de där nykomlingarna som kommer att tappa. De är helt enkelt ett lag jag blev rejält imponerad av.

Här är länken: http://www.mariestadbois.se/nyhet.php?id=1282

Bloggare Mikael Mjörnberg summerar kvällen och filosoferar över Mariestad-VH. Här hittar du texten: http://www.mariestadbois.se/nyhet.php?id=1282


Kommentarer
Postat av: Tomas

Det är inte fy skam, att få beröm. Det ska man ta åt sig! På läktaren myste man också Som enda VH supporter, ikväll? över det beröm man hörde från hockey kunniga Mariestads supportrar, som stod närmast, över ert spel.

Det var nära att det blev 3 poäng, men 2 poäng, är mer än Godkänt! Så det var en skön känsla att köra hem, hade bara 25 mil, enkel resa.

Föresten kolla in en snygg T-shirt, på http://shop.hv71.se/liv-memorial-tee-p-283-c-155.aspx

och vad häftigt det var att följa matchen, VH- Arboga på www.lgsports.se. Det kändes som det var julafton, att kunna sitta hemma i soffan och se matchen live!

Vi ses i Skövde, nästa onsdag! Hoppas det då, kommer några fler VH supportrar och får se på det fina spel ni alla presterar.

MVH Tomas

2011-10-20 @ 02:48:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0