I kväll visar vi karaktär...

Backen Sean Perkins åker hem till USA och dessutom skador på fyra vassa forwarder - Jonas Ström, Jim Nordh, Eric Johansson och Petrus Olivestam (osäkert om någon/vilka som spelar i kväll). Som om bortamatchen mot Mariestad inte var tuff nog ändå?

Ikväll kommer vi därför visa osedvanlig karaktär, drar på blåställen och gör säsongens bästa bortamatch. Bra motstånd och underdogs passar oss perfekt. Man ska ha i åtanke att det faktiskt är den första bortamatchen av den sorten för oss den här säsongen. Läge för skräll?

Apropå Sean Perkins, så har han mått dåligt en tid och åker nu hem till USA för att försöka få en diagnos. Om han kommer tillbaka?
"Vi får se. Han har trivts bra i gänget och vi får helt enkelt ha en fortsatt dialog", uttalade sig vår sportchef Fredric Jaensson i Vimmerby Tidning i dag.

I helgen gjorde ju IK Oskarshamn klart med amerikanske rightbacken Sam Lofquist. Du har väl inte missat hans sköna straff från Minnesota Wild´s camp tidigare i år. Kolla här: http://www.youtube.com/watch?v=FdqIp6Ckn9s

Kommentarer
Postat av: Micke Rosell

Diagnos? Det lät kul.



=)

2011-10-19 @ 14:27:08
Postat av: Johan

Fast om man lämnar VH frivillgt så behöver man nog en diagnos!!!

2011-10-19 @ 18:45:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0