Lidhammar lånas in från Oskarshamn

Jag har gjort något hemskt. Nämligen låtit jobbet ta överhand på firitiden. Därför har det varit dåligt med blogguppdateringar de senaste dagarna. Bättring utlovas.

Äntligen hemmamatch i kväll. Ska bli riktigt spännande att se vad Spaaks grabbar mäktar med mot hans förra lag. Det är bara drygt ett år sedan de ganska enkelt slog ut oss i kvalet till ettan. Idag är vi helt plötsligt omgångens största favoriter hos spelbolagen. Grästorp har dock nästan idel jämna matcher den här säsongen och har tagit poäng i fyra av åtta omgångar. Så någon underskattning finsn det definitivt inte utrymme för.

Mikael Lidhammar, med drygt 150 elitseriematcher i Luleås tröja, lånas ikväll och på lördag (enkronasmatchen hemma mot Arboga) in från IK Oskarshamn. En speedig och fysisk forward, som har dragits med lite skador på försäsongen.

I och med kvällens omgång har alla lag mött varadra en av totalt tre gånger.

Kommentarer
Postat av: Ändringar i femmorna

Såg i tidningen (om det stämmer) att det är ganska många ändringar i kedjorna. Casselstrand och Andersson till 4:e. Är de lite krassliga och kommer ta en del byten och ta det lugnt, eller vill Spaak gå runt på 4 femmor hela matchen och vill ha de mer jämna?

2011-10-12 @ 14:34:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0