"Osse" mycket nöjd och lite missnöjd

Nicklas Oskarsson, assisterande tränare för Vimmerby Hockey, sa så här efter 5-4 segern efter förlängning mot Mariestad:

"Vi ledde med två mål en bra bit in i den andra perioden, så visst känns det lite surt att vi inte lyckas knipa tre pinnar. Samtidigt är det jättebra att få med sig två. Om någon innan matchen hade erbjudit mig två poäng, så hade jag tagit det utan att tveka.

De två första perioderna var jämna men Mariestad var bättre i den tredje. Visst kändes det lite nervöst när vi åkte på alla utvisningar i den tredje perioden och de fick tryck på oss. Med tanke på det, så var det inte alls orättvist att de fick med sig en poäng.

Vi fick slita hårt på spelarna i dag, eftersom vi gick runt på tre femmor. Enstaka matcher funkar det i ettan, men inte i längden.

Förstafemman var ruskigt bra i dag. De måste visa vägen i sådana här matcher och det gjorde de verkligen. Jag tror att båda backarna, Modigs och Widéen, gjorde sina bästa matcher för säsongen. Anfallarna Georgsson, Ekström och Hedblad var precis så bra som vi vågade hoppas på.

Vi kalkylerade med en eller max två poäng på bortamatcherna mot Mariestad, Hästen och Skövde. Redan efter den första har vi uppfyllt det. Nu får vi väl sätta upp nya målsättningar..."