Övriga matcher i E-serien i kväll

Kvällens övriga matcher i division 1 E:

Skövde-Tranås 3-1 (1-0, 1-0, 1-1)
Tranås pressade Skövde ända in i slutsekunderna. Gästerna reducerade till 2-1 i inledningen av den tredje perioden och matchavgörande 3-1 kom inte förrän med 29 sekunder kvar i tom kasse. Robin Larsson två mål och poängkungen Lars Trygg två assists för Skövde.
Skott: 23-23 (7-4, 9-10, 7-9).
Publik: 1232.

Mjölby-Arboga 2-3 (1-2, 1-1, 0-0)
Tung bortaseger för Arboga, som trots mängder av numerära underlägen lyckades hålla undan.
Skott: 30-32 (12-10, 11-9, 7-13).
Publik: 293.

Vita Hästen-Grästorp 4-1 (1-0, 1-1, 2-0)
Hästen skrittar vidare i tätpositionen. Var helt överlägset Grästorp och segern borde, enligt rapporterna från Norrköping, ha varit betydligt större. På onsdag kommer de till Vimmerby ishall!
Skott: 39-18 (16-3, 12-8, 11-7).
Publik: 777.

Kumla-Mariestad 1-6 (0-2, 1-3, 0-1)
18-5 till hemmalaget Kumla i skott i den andra perioden, men 1-3 i mål. Ja, det säger väl det mesta. Mariestad har fått upp ångan efter förlusten mot Vimmerby. Kumlas kräftgång fortsätter dock. Bara en seger på fem matcher för laget som siktar på topp tre.
Skott: 32-28 (8-12, 18-5, 6-11).