Smått och gott från kvällen

Oj vad vår serie tajtade ihop sig i kväll. Efter förlust för Mariestad, två tappade poäng för Skövde samt segrar för Vimmerby och Tranås, skiljer nu bara en poäng mellan tvåan och femman i tabellen. Nu är varenda pinne viktig.

I går kickade Mörrum iväg tränaren Tommi Hämäläinen och ikväll skulle man skörda effekten av det. Resultat? 0-5 mot nykomlingen Kallinge/Ronneby.

Redan nu, när den första rundan av tre är spelade i division 1, känns striden om de fyra platserna till Allettan avgjord i F-serien. Olofström, Kristianstad, Karlskrona och Kallinge/Ronneby har skaffat sig ett bra grepp. Efter kvällens omgång skiljer det hela sju poäng och en oändlig massa mål mellan fyran Kallinge och femman Mörrum.

Nässjö drog det längsta strået i kvällens Smålandsderby mot Västervik. 1-3 slutade division 2-matchen i Tjusthallen. Samtidigt slog Tyringe Åseda med hela 7-1 (Tyringes första match) och Boro föll borta mot Alvesta med 3-1. Dalen (7-3 borta mot Osby ikväll) och Nässjö är de enda fullpoängarna av lagen som har spelat två omgångar.

Du har väl inte missat vår ”nya” hemsida www.vimmerbyhockey.se som vi släppte idag? Gå in och kolla! Nu ska vi fortsätta fylla på med nya funktioner och bygga en modern och levande sajt.

Borås, Lycksele, Linden, Kalix, Falun, Vimmerby, Tranås, Luleå Rebels och nu Boden. I dag gjorde forwarden Robin Bergström, som spelade tolv matcher med Vimmerby i fjol, klart med sin nionde klubb på fyra år. Och det började på bästa sätt för Robin i Boden. Bortaseger mot Clemensnäs med 6-2 i kväll och han gjorde själv 2-0-målet redan i den nionde minuten.

Arboga hemma på lördag och det är fri entré för alla publik. Kl 15.00 börjar matchen och du ska vara där i god tid. Bortåt 200 företag skänker en krona för varje person som kommer till matchen. Missa inte chansen att uppleva division 1-hockey när den är som bäst. Det blir ett sjuhelsikes arrangemang, massor med folk (i fjol var vi 1749 personer på enkronasmatchen), prestigematch mot Arboga som vi förlorade mot i inledningsomgången, uppvisningsspel av Tre Kronors Hockeyskola, chans att gå hem med 12 000 kronor i vårt 50/50-lotteri m.m. Som sagt; kom i god tid!

Tre VH-spelare i poängligans topp-20 då en tredjedel av division 1 E är spelad (nio omgångar). Joacim Hedblad ligger 8:a med 12 poäng (7+5), Emil Georgsson 12:a med 11 poäng (4+7) och Robin Ekström på 20:e plats med 9 poäng (3+6). Toppar poängligan gör Vita Hästens Henrik Höglund på 15 poäng (8+7).

Här hittar du Nya Lidköpings Tidnings korta referat från kvällens match mellan VH och Grästorp: http://nlt.se/sport/1.1392553-fortsatt-tungt-for-gik


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0