"Supernykomlingen" slog till igen

Två sekunder kvar av matchen och då skickar Widéen upp 3-2-pucken i krysset. ”Tre enkla poäng”, skrattade någon utanför hallen. Nåja, men det var i alla fall en bra division 1-match mellan två tempo- och skridskostarka lag.

Monsterbloggare Mjörnberg berömmer Vimmerby i kväll:
”Vita Hästen är inte längre obesegrade. Supernykomlingen Vimmerby la ännu en favorit på rygg efter ett avgörande med två sekunder kvar av matchen. Grymt starkt av smålänningarna att plocka ner tre storfavoriter på rad. ”
Läs hans blogg på http://www.hockeysverige.se/blogg/mjornberg

Jim Nordh var helt enkelt förjävla bra i sin nyfunna roll som center i andrakedjan. I stort sett lika bra var Jonas Ström och Petrus Olivestam på hans respektive sidor.

Här är NT:s och Folkbladets första referat av kvällens match:
http://www.folkbladet.se/nyheter/default.aspx?articleid=5799190
http://www.nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=7146719


Har precis pratat med Sune Bergman och Anders Spaak. Deras tankar efter matchen kommer om en stund. De var dock ganska överens – Vimmerby vann rättvist.

Nu är det väl bara Björklöven av landets alla division 1-lag som fortfarande kan stoltsera med full pott?

Härnäst väntar fyra matcher, som vi på förhand ska ha god chans i. Nyckeln till framgång i dessa tror jag kan beskrivas i ett ord: "Ödmjukhet"


Kommentarer
Postat av: Christer Lindfors, Göteborg

Jag är grymt imponerad! Helt ärligt så trodde jag aldrig att VH var så här bra! Vill det sig väl får Glennfalk planera in en ny ishall på Ulriksdalsområdet också när VH går upp i Elitserien om 2 år ;-) när han ändå är i farten!



2011-10-05 @ 23:30:29
Postat av: ULTRAS

SL, Nu håller du käften! TACK

2011-10-05 @ 23:52:52
Postat av: Acke

Jag kan bara inte låta bli att konstatera att Vimmerby på sex omgångar nu har tagit en poäng mer än vad Västervik gjorde på samtliga 27 omgångar i fjol. 14 mot 13. Tuff tuff!

2011-10-06 @ 01:10:03
Postat av: O-Hamnare

Nu blir det väl derby nästa säsong? Ha så skoj i Tranås och lycka till!

2011-10-06 @ 01:24:39
Postat av: RRC

Oerhört imponerande start av Vimmerby. Trodde inte att ni höll denna klass på långa vägar. Han verkar vara på väg in i en demontränarstatusroll, den där Spaak. Hade hoppats på att VIK och Vimmerby skulle mötas fram på nyåret. Så lär det nog inte bli, vilket kanske är bra det när allt kommer omkring.



(Och signaturen Acke framhärdar, ser jag.)

2011-10-06 @ 08:43:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0