Tack motståndare för att ni är dåliga mot just oss!

För Folkbladets förnämlige bloggare, Johan Adamsson, håller Vita Hästens tränare Sune Bergman med om att man var ”Mjölby-dåliga” mot Vimmerby. Härom veckan tyckte Kumlas ledare, efter att ha mött oss, att Vimmerby var ”mediokra”, ”dåliga” och till och med ”bedrövliga”. Vad bra att våra motståndare alltid gör usla matcher mot just oss. Tack så mycket och fortsätt gärna med det!

Olofström vann i kväll borta mot Halmstad med 4-3 och Vimmerbyfostrade Jakob Karlsson svarade för två mål och en assist - bland annat avgjorde han matchen med drygt två minuter kvar. Synd att en sådan kille spelar i "fel" lag...

Som bekant så kanske inte alltid kärleken har spirat mellan Vimmerby Hockey och Västerviks IK genom åren. Men jämfört med stämningen som råder i Skaraborg, mellan Mariestad och Skövde, så kan man säga att VH och VIK älskar att tungkyssa varandra och att ligga sked i rosa lakan varje natt. Hemsidor, gästböcker och bloggar dryper av mer eller mindre rumsrena kommentarer och inlägg efter Skaraborgsderbyt i kväll (Skövde vann borta med 3-1).

Snart släpper vi Vimmerby Hockeys helt omdesignade, upphottade och fullproppade nya hemsida. Inom någon vecka så...

Åsedas bloggare, Victor Magnusson, verkar ha haft en trevlig kväll i Vimmerby ishall: http://vahockey.blogspot.com/


Kommentarer
Postat av: Pelle

Vad ska de säga då? Hästen spelade på topp men vimmerby var bättre?

In your dereams...

Ni är ju ett rätt så mycket sämre lag än både hästen och skövde-maiestad vet jag inte...- Då måste man väl försöka förklara att ni ändå vinner.

Njut så länge det varar, men bli inte heltförvånade om ni får däng av Tranås imorgon...Det skulle inte förvåna mig iallafalll.

2011-10-06 @ 22:58:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0