En bra period räckte

En bra period räckte för att Vimmerby Hockey skulle besegra Boro VHC i kvällens träningsmatch. 2-0 i mittperioden (20-3 i skott) var vad som avgjorde den här sömniga träningstillställningen, som slutade 6-4 till hemmalaget.
- Spelmässigt är den andra perioden riktigt bra från vår sida, även om vi borde ha utnyttjat våra chanser betydligt bättre. Däremot är det slarvigt att släppa in dem i matchen i sista perioden, då vi leder med 6-2, säger Nicklas Oskarsson, assisterande tränare i Vimmerby.

Vimmerby saknade Robin Ekström (sjuk), Jim Nordh (skadad) och Christian Widéen (bortrest). Dessutom fick Martin Ågren utgå efter att ha fått en klubba i ansiktet (uppges ha klarat sig ganska bra). Pontus Thuresson vaktade målet och Calle Brattenberger fick agera "grindpöjk".

Vimmerby Hockey-Boro VHC 6-4 (3-2, 2-0, 1-2)
Första perioden:
1-0 (02.06) Andreas Lundgren (Marcus Schelin), 2-0 (06.17) Erik Johansson (Jonas Ström, Sean Perkins), 2-1 (14.10) Jonathan Samuelsson (Maxim Ivanov, Jonas Ericsson), 2-2 (15.19) Juha Autio (Henrik Gustavsson, Joaim Andersson), 3-2 (18.55) Emil Georgsson (Joacim Hedblad).
Andra perioden: 4-2 (19.04) Pierre Gustavsson (Emil Wahlberg, Simon Casselstrand), 5-2 (19.42) Joacim Hedblad (Emil Georgsson).
Tredje perioden: 6-2 (06.24) Pierre Gustavsson ((Simon Casselstrand), 6-3 (11.24) Erik Albinsson (Henrik Gustavsson, Joakim Andersson), 6-4 (15.05) Kirill Kolpakov (Joakim Andersson, Jonas Ericsson).
Skott: 49-27 (15-11, 20-3, 14-13).
Utvisningar, Vimmerby: 5x2 min. Boro: 9x2 min.