"En bra träningslördag"

I dag var det dags för träningsmatch igen. Och precis som i onsdags, var det fjolårets topplag i tvåan, Motala AIF, som stod för motståndet. Då blev det seger med 12-2. I dag stannade siffrorna vid 6-4. Dock var upplägget denna lördag aningen oortodoxt:
- Laget körde ett tufft ispass på förmiddagen.
- Vimmerby spelade med första- och fjärdefemman under den första halvan av matchen. Under tiden körde andra- och tredjefemman fysträning med Uffe Green. 10 minuter in i andra perioden bytte man sysslor.

"Resultatet fäster jag ingen som helst vikt vid. Syftet var att få en riktigt bra träningslördag och det fick vi", kommenterar VH-tränaren Anders Spaak.
"Det blir mycket tuffare och intensivare att spela med två femmor åt gången - inte minst med en hel dags träning i kroppen också".
"Sammantaget har vi idag fått oss en bra genomkörare. Nu har vi bara ett par tuffa pass kvar, innan vi lättar på träningen i mitten av nästa vecka. Det är ju faktiskt bara drygt två veckor kvar till seriestart", säger Spaak.


Den enda av utespelarna som spelade hela matchen i dag var backen Pelle Ström. Han ersatte Emil Wahlberg i tredjefemman, då denne fick kliva av redan efter ett byte p.g.a. skadekänning.
Även Jim Nordh (tackling mot huvudet) och Sean Perkins (skott på foten) spelade bara ett fåtal byten innan de gick av isen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0