"Skövde var väldigt uddlösa"

Skövdes skribent på Svenska Fans om VH-Skövde:
http://www.svenskafans.com/hockeyzon/skovde/SIK-inte-bra-nog-i-Vimmerby-418120.aspx

Kommentarer
Postat av: SL

Spelar man inte taktiskt , stentufft , på gränsen till grishockey slår man inte skridskstarka a-kjedjan i vimmerby . tuff o hård hockey mot dom så vinner man 9 gånger av tio . pratade i veckan med hockeyfan i mjölby hockey som sett vimmerby spela , han höll med till hundra. själv är jag full av beundran o slå starka , men otaktiska skövde , bra jobbat VH. Trodde lagen hade folk i ettan som läser av motståndarna, tydligen inte? grattis VH .

VIK ångar på med ännu en seger mot ettan går tåget.

2011-09-29 @ 12:29:37
Postat av: ZL

Det börjar bli tröttsamt det här, SL. VH har faktiskt tre kedjor som kan producera. Däremot förstår jag inte varför de överhuvudtaget matchar den fjärde. I alla fall inte mot de bättre lagen...De var oxå inne på ett av målen i baken igår...

2011-09-29 @ 15:05:07
Postat av: hockey

Det märks att det är två som inte kan hockey SL & ZL som skriver, Kan de inte se att Fjärde linan är en avlastnings femma så de andra kan vila lite extra.Men visst hade Vimmerby ekonomi skulle kunna köpa till sig bättre spelare , men nu är det det är. Till sist detta var det första målet fjärde linan var inne på sedan seriestart. Hur många har de andra varit inne på?????? Visserligen gör de mål framåt (första & tredje) andra har underpresterat med tanke på den kvalitet som de besitter.

Vat tacksamma att de har en fjärde som kan gå in och spela noll noll,.....

2011-09-29 @ 21:12:34
Postat av: Acke

ZL: Det var det sjukaste jag har läst. Har, förutom Arboga borta, sett VHs samtliga tre matcher den här sessen och de som har imponeradt absolut mest på mig är fjärdekedjan. De accepterar sin uppgift, avlastar, kör skiten ut motståndarna och jagar som vansinniga. Helt oumbärliga för laget. Kan inte fatta det du skriver. Du kan aldrig ha spelat hockey själv och vet hur enormt viktigt det är med en så här högkvalitativ fjärdeline. De kör skiten ur motståndarna och ser samtidigt till att ens egna lag kan spela ett byte och vila tre.

2011-09-29 @ 23:01:26
Postat av: Putte

Acke: Vad är det som imponerat med fjärdekedjan mer än att de accepterat sin uppgift att spela ett par byten varje period, vad är det jag missat?

För inte kan du väl säga att någon mer än Petrus har varit riktigt bra utav dom? Rundgren får också godkänt. Men de andra tre???

2011-09-30 @ 00:18:22
Postat av: Acke

Ja, inte minst är det just det du skriver - att de kommer in gör sitt jobb, accepterar uppgiften och är nöjda och stolta över det. Deras jobb bäddar enormt för övriga formationer - fråga de andra killarna ska du se vad du får för svar.

Hittills har fjärdekedjan bara varit inne på ett baklängesmål.

Petrus och Rundgren har varit riktigt bra och om du inte ser en ung, bra center under kraftig tillväxt i Lundgren, så vet i fan...

De andra tre, skriver du??? Jag har bara diskuterat kedjan - och de är mig veterligen bara tre totalt...

2011-09-30 @ 09:35:27
Postat av: ZL

Kors, här fick man kraftigt mothugg från hockeykännarna (?) "hockey" och "Acke" -inte mig emot, kul med lite debatt här.



I alla fall så tyckte jag att det märktes i matchen mot Skövde att fjärdelinan inte klarar av att hantera så pass bra motstånd. Så mot de bättre lagen är jag rädd för att de kommer att gå fortsatt minus i sin "match i matchen". Därför tycker jag man ska bänka dem mot lag som Hästen, Skövde etc. Annars kan de ju, precis som ni skriver, avlasta på ett bra sätt i andra matcher.



/ZL

2011-09-30 @ 10:29:40
Postat av: SL

I medgång går allting rätt som just nu i Vh ,det är i motgång/skador agnarna skiljer sig från vetet. Tranås kommer nog inte underskatta er skall bli kul o höra lite vad mina kusiner har att berätta om den matchen. O ännu roligare o se er mot mjölby , då är jag nog o dottern där o kollar mitt gamla lag mjölby hockey. Det brukar vara härlig stämning där o kul o träffa gamla polare en del sedan bandytiden då gulsvart var i allsvenskan.

Lycka till mot tranås.

Brattenberger i Vimmerby vilken målvakt , han är snart aktuell för allsvenskan, det är han värd, enl rapporter.

2011-09-30 @ 10:40:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0