Vilka ska bli trea och fyra i tvåan?

De styrande för det lag som säger att de ska placera sig före meeeeegafavoriterna i division II, Västervik och Tyringe, kan räcka upp en hand.
Som om inte trupperna ser tillräckligt starka ut ändå, så gjorde Tyringe i dag klart med 30-årige kanadensiske centern Daryl Bat. De senaste säsongerna har Bat spelat i den holländska högstaligan (inte fullt så dålig liga som man kan lockas att tro), där han har gjort ungefär tre miljarder poäng på cirka 200 matcher. I mitten av 2000-talet spelade han två säsonger i svenska ettan, med Örebro och Asplöven, och snittade då drygt 1,5 poäng per match.
Förra säsongen var den lille kanadensaren jagad av bland annat Kallinge och Asplöven. Han valde då i stället holländska HYS The Hague, där han lekte in 75 poäng under säsongen.

Seriekollegan Mjölby HC gjorde i dag klart med målvakten Patrick Bilan, senast i Kungälv och även utlånad till division II-laget Bäcken.

Motala AIF-Vimmerby Hockey 2-12 i går. Läser då på Lappalainens blogg (http://www.hockeydirekt.nu) att Motala AIF:s sportchef, Fredrik Johnson, "lovar ett lika starkt lag till den här säsongen som man hade förra säsongen". Läser samtidigt att Vimmerby Hockeys tränare, Anders Spaak, för fullt funderar på hur returmatchen hemma mot Motala på lördag ska ge bästa möjliga effekt.
- Förmodligen kommer jag köra på två femmor medan de andra kör fysträning och sen byter vi halvvägs in i matchen. På det sättet kan vi nog få ut mest av den matchen, säger han till Vimmerby Tidning.
Jojo...!

Kommentarer
Postat av: vif fan

Kanske har man valt fel motståndare i en del träningsmatcher,verkar konstigt att spela om det inte ger något undrar vem som bestämt motståndet i träningsmatcherna.

2011-09-02 @ 15:28:49
Postat av: vvik

Det är det geografiska fenomenet som styr och om lagen är lediga eller redan fullbokade. Man vill ju kanske inte åka till värmland och spela en träningsmatch om man kommer ifrån småland!

2011-09-05 @ 10:49:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0