Vimmerby Hockey favorit hos Svenska Spel

För första gången den här säsongen görs Vimmerby till favorit hos oddssättarna. Svenska Spel släppte nyss sina odds inför söndagens match mellan Gislaved och Vimmerby.

Gislaved-Vimmerby: 2,80 - 3,40 - 1,65


Kommentarer
Postat av: Jens

HAHAHAHAHAHA!!!!! Fick se det här inlägget i Gislaveds gästbok. Är det bara jag som har några aningar vem som gömmer sig bakom signaturen "L.L" och som utger sig för att vara Kumla-supporter? Tänk på språket, tänk på hur kommatecken och punkter är utsatta och tänk framför allt på argumentet om att allt spel går genom förstakedjans center och att man vinner matchen om man tar bort honom. Hahahahaha...jag höll på att kissa ner mig av skratt. Här är inlägget.



----------



Namn: L.L Datum: 2011-09-28 22:42:19



Ni får nog se upp med första kjedjan i vimmerby ,enl info är den jädrans giftig. De styrs o leds av a-kjedjans center , tas han inte bort så lär ni få stryk . mot oss i kumla fick han för mycket is ,lär av misstaget . (80% av deras spel gick via honom .



----------



VIK-Stene - klapp, klapp, klapp!

VIK-Stene - klapp, klapp, klapp!

VIK-Stene - klapp, klapp, klapp!



Helt onsannolikt ta mej fan!!!

2011-09-30 @ 17:10:45
Postat av: Grishockey

Hur ska någon kunna ta dig på allvar Sten?

Det här är ju inte första gången du gör så här.

För ett tag sen kallade du dig "Mjölby-Janne" på mjörnbergs blogg, innehållet i dina inlägg är ju dock samma som för ett år sen. Har du någonsin funderat på att skriva om något annat?

2011-09-30 @ 17:46:39
Postat av: VIK

Men snälla S.L. Du skämmer ju ut hela Västervik. Ena stunden sitter du och skriver om hur fint det vore med samarbete mellan klubbarna. Andra sekunden är du en Västervikare som är inne i Gislaveds gästbok och utger dig för att vara Kumla-fan för att kunna skriva något som är ofördelaktigt för Vimmerby. Hör du inte själv? Lägg ner! Nu!

2011-09-30 @ 21:32:50
Postat av: SL

kumla faan nej verkligen inte , mjölby ok , klart man tycker det är kul när norra länet funkar i hockey ,undantaget vimmerby ,som STAL halva VIK.

VAD hade ni varit utan dom , klart samarbete är bra,men ni visar inga tecken på det? INTE VÅGADE NI

ställa upp en enda match ursvagt. jag vet flera vimmerby fans som stöder mig . Följande sade en av era fans det hade varit skönt o klämma dit er ,men styrelsen sade ju nnejjjjjjjjj av ren rädsla, tråkigt o fegt tycker jag. samarbete är väl bra , vilket initiativ har ni tagit ?.

2011-10-05 @ 14:12:52
Postat av: Leo

SL: Du är ju en av de sjukaste och mest kappvändande människor som jag någonsin har stött på.

Du skriver att samarbete är bra, för att strax därinnan ha skrivit att "det är kul när norra länet funkar i hockey ,undantaget Vimmerby". Samarbete - jovisst!!!

Stal halva VIK? Javisst!!! För det var ju inte så att det var fullständigt kaos i VIK, ingen hörde av sig till spelarna, de var kontraktslösa och skrev på för en klubb som visade intresse??? Inte ens du kan väl, med facit i hand, anklaga dem för att ha gjort fel val???

Och apropå träningsmatcher. VH hade ju för fan nästan spelat färdigt sina träningsmatcher innan ni gick på is. Det var sjävlklart ALDRIG aktuellt att möta VIK i någon träningsmatch. Ni hade ju framför allt bara tio spelare kontrakterade när VH hade satt sitt schema för träningsmatcher.



Om du tror på dina egna fantasier om att träningsmatcher är en fråga för styrelsen, så är du ju mer bakom flötet än vad man redan trodde.



Och nej, det var ju självklart inte du som skrev Kumla-inlägget. Och jultomten kommer på midsommarafton!!!

2011-10-05 @ 16:03:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0