Det rör verkligen på sig hos Hästen

Linköping HC:s center Sebastian Ottosson har varit utlånad till norska Sparta Sarpsborg under hösten. Resten av säsongen kommer han nu lira för vår seriekollega Vita Hästen. Den 20-årige KRIF-produkten har den här säsongen representerat LHC i elva elitseriematcher, utan att notera någon poäng. Hans facit i Sparta Sarpsborg blev en assist på sju matcher.

 

Mer Vita Hästen. Tidningen Folkbladet skriver i dag att ” Vita Hästen har fråntagits rätten att servera alkohol i slutna sällskap. Detta på grund av de stora skulderna - men också för att ha nonchalerat utredningen om saken.”

Både tillståndsutskott och förvaltningsrätt går emot klubbens önskan. Bland annat begärde Vita Hästen inhibition av beslutet under tre veckor, men i sitt svar skriver förvaltningsrätten bland annat att ”vissa skulder har betalts men nya har redan uppstått till betydande belopp".

Föreningen har nu tid på sig till den 7 januari att komma in med kompletterande uppgifter.

 

Träningsmatch borta mot serietvåan i D-serien, Nyköpings HK, med start klockan 19.00. Återkommer under kvällen med lite rapporter.

 

Och om fem dagar inleds Allettan. Självklart ska du med supporterbussen till Mariestad. Hittills är ett 30-tal personer anmälda, så det finns alltså gott om platser kvar.

Bussen avgår från Vimmerby ishall omkring kl 15.30 (definitivt klockslag anges under helgen).

Kostnad: Cirka 100 kr (lite beroende på hur många som anmäler sig), exkl matchbiljett förstås.

 

Anmälan på något av följande sätt:

- Skriv namn och antal personer som en kommentar till det här inlägget.
- Ring eller messa till Vikke på  070-309 11 90

 

.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0