Kumla fortsätter att stjälpa topplagen

VIK-backen Tobias Ulvabane känner fortfarande av sviterna efter den hjärnskakning han årdog sig i matchen mot Vita Hästen för två veckor sedan. Ulvbane fick kliva av efter två perioder i senaste matchen mot Grästorp och blir nu borta någon vecka.

Grästorps back, Carl Holmberg, på twitter i går (iklädd en VIK-tröja): ”Heja Västervik!”

Hmmm… Tur för honom att det inte är Spaak som är tränare i Grästorp fortfarande.

Kumka verkar vara rena rama liemannen för topplagen i slutet av säsongen. I onsdags chockade man Vimmerby då man vände 3-0-underläge och vann på straffar. I går kväll var det dags igen, då Tranås fick se sig slaget på hemmais med 5-4. Kumla ledde med 5-2 ända in i slutet av matchen, men två mål på nio sekunder i den 54:e minuten skapade nerv. Spelade TAIF bort Allettanplatsen här? I vilket fall var det en stor allmosa för oss, Västervik och Mariestad. Skövde, som Kumla har i sin nästa match, darrar redan.