Små ändringar ska lyfta VH ytterligare

Lite annorlunda uppladdning och ett par omkastningar i laget. VH-tränaren Anders Spaak hoppas att det ska ge Vimmerby ännu bättre förutsättningar att vinna eftermiddagens monsterderby hemma mot Västervik.

 

Till att börja med valde Spaak att köra träning i går, lördag, för att istället ge killarna ledigt i dag på förmiddagen.
- Vi har kört förmiddagsträning många gånger när vi har haft matchdag på söndagen, men jag valde bort det i dag. Framför allt för att ge killarna en lite kortare dag – annars blir det nästan som en bortamatch med hockeyengagemang från tidig morgon till sen kväll. Nu har de ”bara” matchen att ladda inför och lägga all energi på.
- Vi har haft lite snoriga näsor i veckan, men de flesta är tillbaka. Det är Simon Dahl, Marcus Schelin och Martin Modigs som fortfarande är sjuka och inte kommer spela i dag.
- Av olika anledningar har vi också valt att göra några omkastningar i kedjorna. Det är inga stora grejor, men vi vill testa och se om vi kan få ut lite mer av vissa spelare.
- Jag ser verkligen fram emot eftermiddagen. Vi har alltid nytta av att spela viktiga och betydelsefulla matcher. Självklart siktar vi på seger men det känns samtidigt skönt att veta att oavsett hur det går, så sitter vi ändå i den sisten att vi har allt i egna händer inför slutomgångarna.

 

Vimmerbys lag:

 

Målvakter:

Calle Brattenberger och Robin Andersson.


Förstafemman:
Tobias Jonsson – Emil Wahlberg

Jim Nordh – Jacob Karlsson – Björn Jonasson

 

Andrafemman:

Oskar Carlsson – Alexander Andersson
Rasmus Schelin – Adam Rundqvist - Markus Modigs

 

Tredjefemman:

Henrik Tång – Jacob Isaksson

Petrus Olivestam – Pierre Gustavsson – Andreas Rundgren

 

Fjärdefemman:

Christopher Lundqvist – Patrik Bengtsson

Robin Ekström – Rasmus Davidsson – Eric Johansson

 

.


Kommentarer
Postat av: Ann-Onym

Hur kan han sära på björn o macke modigs??
Idag gick det ju bra ändå men ihop med björn o modigs igen o sen behåll jacke i första line så tror ja vi kommer få se på annat..

2012-12-02 @ 18:47:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0